De regnar och regnar!

2009-07-30 / 14:02:38
Fy vilket skitväder!! Hoppas verkligen det blir finare på lördag om vi ska åka till Old Style Weekend! Skulle vara riktigt roligt att komma dit =) 

Jag börjar jobba om 1,5 timme.. Ska faktiskt bli gött, tror jag. Haha. Gött att få göra någonting i alla fall, börjar redan bli rastlös efter att ha varit ledig igår =P Längtar till skolan också! Det ska bli skönt att få komma tillbaka, speciellt roligt ska det bli att träffa alla igen =) Nu var det längesen! Tycker faktiskt om att sitta vid skolbänken, lite rastlös är man väl, men det är ändå gott på ett sätt. Jaja =)

Nu ska jag inte göra nånting, haha. Bara sitta här tills jag börjar! Btw, ska klippa min lugg kortare, den är på tok för lång.

Puss

Usch!

2009-07-25 / 21:00:14
Usch vad jag hatar såna här kvällar då man känner sig ensamast i hela världen =(

Min nya vackra vas ju =)

2009-07-24 / 11:35:45

School

2009-07-24 / 11:16:01
Ja, ärligt talat så saknar jag faktiskt skolan nu. Rätt trött på att jobba när alla andra har sem =( Behöver pengarna, men åh. Nu känns de lite tråkigt att gå tebaka te jobbet när man vart ledig i 4 dagar, men det ska ändå bli gött att komma igång och göra någonting på dagarna igen för det är egentligen inte alls roligt att gå hemma. Man blir ju inte lite rastlös menar jag.. Men nu äre ju inte långt kvar tills skolan kör igång igen, lite mindre än en månad =)

Puss.

Äntligen lite fint väder!

2009-07-20 / 20:01:18
Åh vad glad man blir när solen tittar fram, speciellt eftersom det har regnat och vart grått och trist ett bra tag! Idag har det vart trevligt, var ute med mamma en sväng förut idag, fyndade lite på en loppis =) Kul de! Var även i stan, mamma köpte sig en kjol och jag köpte mig ett puder, men visst fan tog jag fel! Skulle tittat en gång extra.. Får se om jag får byta imorgon! *hoppas* Kostar fan 120:- =( Sen gick vi och handlade lite, eller ja, jag handlade lite vad som behövdes här hemma, och sen satte vi oss och åt glass =) Så bar det av hemåt igen, och jag satte upp min "nya" spegel i hallen =) Blev lite tomt på väggen, hade 3 tavlor där innan. Får se vad jag mer kan få upp där =) Och nu har jag käkat lite, Kyckling, ris och currysås, muumms!! Var bra längesen =) Så nu äre kaffe som gäller, åh så gott =)

Tack för idag mamma! <3 Behövdes verkligen!

Hej!

2009-07-19 / 16:28:58
Jag måste bara meddela att jag är ledig i HELA 4 DAGAR NU! Ååh, vad efterlängtat!! =) Jäklar så härligt! Här ska de sovas minsann =) Har ju jobbat såååå intensivt det sista så det har vart riktigt jobbigt, men det har ju ändå gått bra såklart.

Hmm, vad ska man göra när man är ledig då?

Jag ska i alla träffa mamma någon dag, så ska vi åka ut och kika på loppisar, ska bli skoj! Det ser jag verkligen fram emot! =)

Puss.

Kluven

2009-07-16 / 21:47:14
Finns inte så mycket mer att säga just nu . . .
Jag vet ingenting alls . . . Helt tomt i skallen . . .
Nu är det bara svaret som återstår . . .
Det är inte alltid lätt . . .
//mulle

Eyes

2009-07-15 / 21:35:18



Jag tror verkligen på att ögonen hos en person säger allt.
Dom säger nog väldigt mycket i alla fall.
Om jag tänker efter så tror jag det.
Faktiskt.
Tror inte ni det?




Ooooh! =)

2009-07-15 / 16:46:16
Imorgon är jag ledig! Mmm kan inte beskriva känslan för hur jävla skönt det ska bli att sova ut imorgon! FY FAN VA GÖTT! Haha, typ så kanske =) Har verkligen jobbat som en tok det sista, och till helgen blir det jobb igen! Men en dag ledig gör så jävla mycket. Även lördag blir bra för då jobbar jag kvällen! Då börjar jag inte förän halv fyra tror jag, och då kan man sova ut då med! =) Jag och Amelie satt och pratade om att jobba heltid inom äldrevården.. Ärligt talat, hur länge skulle man orka det? Skulle man orka? Om man fick ett erbjudande om att jobba heltid inom äldrevården i ett år, skulle man ta det?
Jo! Det skulle man väl.. Men jag menar. Man tycker redan det är mycket som det är på sommarjobbet, ligger inte ens på 100% nu.. Ca 85% tror jag.. Och det tycker jag känns som mer än heltid.. Haha! Jaja =)
Man kan fundera mycket. Jag trivs jävligt bra där jag jobbar nu i alla fall! Skitbra verkligen! Jag undrar hur det skulle bli att jobba på något annat ställe? För där jag jobbar nu har jag jobbat i ett flertal år som timanställd och har jobbat varenda sommar sen.. Ja, jag kommer inte ens ihåg, haha. Länge äre i alla fall. Kanske sen jag var 17. Och jag menar, när man trivs så bra som man gör, då måste det väl vara svårt att kunna trivas på ett nytt ställe? Man är ju så van vid att trivas och att allting bara flyter på. Hmm.. Det känns skitbra att komma dit varenda dag och även när man inte vart där på flera månader så känns det ändå jättebra att komma tillbaka dit. Ja, här kan vi snacka trivsel i alla fall. Jäklar vilken go sammanhållning det är. Jag har ju vart lite på andra ställen men jag kan väl säga att det INTE går att jämföra med detta.

Oj! Vad långt det blev =) Hopp! Där fick ni en inblick av det i alla fall! =)

Puss och Kraaaam!

Amelie =)

2009-07-12 / 21:11:19
Du ska bli mamma! =) Och jag är så oerhört glad för din skull och jag kommer finnas för dig hela tiden =) Hade vart ännu bättre om jag hade körkort så jag kunde vi träffas oftare!
Jag blir så glad när du berättar om bebisen och att du känner "puffar" och så vidare =) Kan inte riktigt uttrycka mig, hmm.. Det känns bara såååå roligt! =) Min bästaste bästa vän som du alltid varit, (fast vi har haft våra stunder, hehe) ska bli mamma =) Haha, kan inte vänja mig vid tanken!! =D Ska bli så roligt att följa din väg fram tills bebisen kommer =) Och efter det också så klart! Haha =) Allt är så himla spännande bara =) Wiiie!

Pussar och kramar från mig till er!! =) ♥

Funderar på en sak

2009-07-11 / 14:43:38
Jag ska nog slänga ut min våg, eller ge den till någon annan. Jag väger mig typ 100 gånger i veckan, men det står samma siffror jämt, näst intill i alla fall. Så kanske lika bra att jag gör av mig med den och skiter i att tänka på vikten och bara försöka må bra och tycka att jag är bra som jag är, några siffror avgör inte det. Right?

Så jag ska inte väga mig på lääääääänge. Kanske blir ett överaskande resultat framöver, kanske positivt, kanske negativt!

En helg med jobb

2009-07-11 / 13:53:27
Nu har jag rast i 3 timmar och sen ska jag tillbaka till jobbet, en sån där härlig delad tur =) Haha. Fast det är rätt gött idag, det är lördag = ob! Och så regnar det, då kan man lika gärna jobba bort dagen =) Blir öven jobb imorgon förmiddag.. Jag bara längtar tills lönen kommer! Jobbar 3 helger i rad, mumma! =)

Puss.

Vill du ha fler besökare?

2009-07-08 / 22:23:53
Det är bara att registrera sig, det går enkelt och snabbt och det är inte krångligt som det kan vara på vissa sidor =)
Klicka bara på bilden nedan!


Shoppa =)

2009-07-08 / 20:37:28
Åååh vad jag älskar att handla kläder, när man väl har råd med det, haha =) Nu var det ju dags efter jag fått första lönen osv =) Önskar jag kunde shoppa varenda dag om det skulle vara så! Skulle även köpt en puder, men just det pudret jag skulle ha var ju slut överallt! Konstigt.. Hmm.. Men men, ingen fara med det, bara att kika en annan dag ist =)
Så idag är jag på bra humör, vilket jag inte var innan jag shoppade, haha =) Vaknade nog på fel sida eller något. Jaja =)
Här kommer en bild på vad jag köpte i alla fall.



Linne och T-shirt från Cubus, Blus/Top och Knälånga jeans från Cassels.

Brukar aldrig hitta kläder, men idag så =) Men det var ju tack vare älskling också som fick syn på en del av kläderna som han tyckte passa mig =) Kläderna ser väl inte aå fina ut just på det kortet, mycket bättre när det sitter på. Får fixa kort på det, men det gör jag en annan dag!

Kram!!

Work

2009-07-06 / 12:45:55
Ja då var det dags att börja jobba igen efter en ledig helg. Jag börjar 16 idag, så det var jäkligt skönt att jag fick sova ut idag igen =) Så skönt att jobba kvällen, föredrar det framför att jobba dagtid, det kan vara fruktansvärt segt.
Känner mig inte riktigt 100 efter helgen, mår fortfarande lite dåligt faktiskt, usch. Men jag hoppas det går över efter jag tagit mig en dusch och fått i mig lite mat. kanske skriver mer lite senare för nu har jag inget mer att tillägga... Trött!

Puss.

Lyckad helg =)

2009-07-05 / 19:10:36
Postat av: Mamma
Puss o Kram min älskling =)

Gott att höra söta dig sova så gott och prata lite smått och snarka lite. Jag kunde inte sova men att höra min lilla gumma var lika mycket vila som att sova.


Så sött =)
Puss och Kram tillbaka och tack för en jätterolig helg =)

Helgen blev lyckad, det var jättekul på sexpartyt, hehe =) Blev ganska sent och det känns minsann idag vill jag lova, men jag försöker hålla humöret uppe ändå, trots den ständiga huvudvärken, usch! Men jag blev lite gladare nu när jag fick se att jag börjar 16 imorgon och inte 7 på morgonen, härligt att få sova ut en dag till =)

Hejs!

Åh, kolla bara vad vackert!!

2009-07-03 / 23:25:44
Fångade världens finaste solnedgång på kort i tisdags när jag och Tobbe var uppe i stugan. Snacka om vackert?! Åh!! Underbart, vilka härliga känslor man får i kroppen när man ser något så vackert =)



Lovley!!!

Bloggdesign

2009-07-03 / 21:34:01
Jag vill ändra design på min blogg igen. Men jag har idétorka, och har dessutom ingen lust att pilla med det just nu. Tar ju sån tid! Speciellt när man inte vet hur man vill ha det.. Jaja, kikar på det senare eller nåt =)

Nu ska jag ta och laga mig lite mat, spagetti och kättfärsås, det tröttnar jag aldrig på, och det är lätt att göra och tar inte så lång tid =) Bra mat! Hoppas jag mår bättre efter jag ätit, för just nu mår jag verkligen inte bra! Men det är väl värmen antar jag. Så jag försöker tvinga i mig vatten fast det smakar skit. Är även jättetrött idag, är väl för att jag slappnar av för jag är ledig i helgen =) Härligt. Det är verkligen inget kul att jobba i denna värmen, fy! Men nu pratar dom ju på att det ska bli regn, mig gör det faktiskt ingenting eftersom att jag ändå jobbar. Inte lika kul för de som har semester, hehe. Men men =)

Återkommer senare! Ha det gott alla.
/Camilla