Valborg!

2009-04-29 / 17:14:01

Åh vad jag ser fram emot imorgon, det ska bli så kul! Ska fira valborg med Malin och Maria =) Blir vi till och börja med i alla fall, sen får man se vad som händer. Vi hittar säkert på något kul!
Det känns som det var 100 år sen jag var ute och roade mig med vänner!
Därför det ska bli så jäkla kul =) Det lär bli en kanonkvällmen tjejjorna! Ni är så goa =)

Nu sitter jag och väntar på att Tobbe ska komma hit. Jag åkte från honom i förmiddags för jag hade skola vid halv ett. Känns meningslöst att gå på en lektion på 1,5 timme. Men man missar mycket mer än vad man tror om man inte går dit. Det märker man när proven kommer. Usch.. Nu blir det prov efter prov in i det sista! Men det kommer säkert att gå bra.

Har äntligen fått schema för sommarjobbet också, ser helt ok ut! Kommer jobba jääävligt mycket men det är det värt =)
För ett tag sen kändes det skit att man skulle jobba i sommar. Men nu känns det bra igen när jag vart där och träffat arbetskamraterna igen och pratat med dom och fått schema =)

Kanske skriver mer senare! Kram på er!


Trevlig valborg!!

Godmorgon bloggen!

2009-04-28 / 09:59:31
Jag hoppas på skönt väder idag. Det verkar vara rätt varmt ute i alla fall, fast solen har itne tittat fram än! Den kommer väl så småningom =) Jag har precis gått upp, har legat i sängen och tittat på tv och försökt att vakna till, hehe.
Jag vaknar alltid så tidigt nu för tiden! Det har jag aldrig gjort innan. Men det är skönt! Det är inte kul att sova bort hela dagen..  Och jag börjar skolan halv ett idag, gud vad skönt, och går till halv fyra, 3 timmar är ju ingenting. Men det blir en del plugg nu när man har prov på måndag igen! Om nervsystemet!! Krångligare kan det ju inte bli. Men bara man sätter sig ner och tittar på allt så ska det VÄL gå bra?! Haha. Hope so..

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och kolla mina sidor, alltså typ Bilddagboken och Facebook. Haha. Det enda jag är inne på nu för tiden. Och älskade bloggen då så klart!! =)

Kram alla!



Härlig morgonsolsbild =)

Det regnar =)

2009-04-27 / 22:34:05
Jag tycker det var riktigt härligt med lite regn efter den hemska värmen som har vart i 2 dagar nu. Haha, man klagar redan fast man gått och längtat som en dåre efter värmen! Men regner fick mig att må lite bra faktiskt, känns så uppiggande =)
Luktar så gott också!

Snart ska jag gå och lägga mig, alldeles ensam i min stooora säng. Men vet ni vad? Jag tycker det ska bli ganska skönt faktiskt, haha. Jag vet inte när jag såg fram emot att sova själv sist. Konstigt! Vad jag minns så brukar jag vilja ligga ganska mycket för mig själv på en sida och inte knö (helst helt själv) Haha.
Vad man ändras ändå! =) Har vädrat nu när regnet kom, känns riktigt fräscht här inne efter det! Så det ska bli underbart gott att lägga sig! Om en stund.... Vet inte om jag är riktigt så trött än! Börjar ju inte förän halv ett imorgon, snacka om härligt!

Jag har även träffat Malin en sväng idag, vi möttes upp här och sen gick vi och käkade på torget, det var trevligt =)
Skulle blivit filmkväll egentligen, med Malin och Maria, men det blev inte så ändå. Så det tar vi en annan dag ist!
Right? =)

Kram!


Slänger upp en aningen gammal bild också, kanske dags att ta lite nya snart? =)

Ikväll.

2009-04-26 / 17:00:18

Blir det film med Malin och Maria =) Nu var det jättelängesen så det ska bli riktigt trevligt =)
Och jag är så snus sugen. Sitter och äter chilinötter i stället, bara för att jag är så himla sugen på något. Det är inte bra för jag går bara upp i vikt, jävla shiiiit.. Har redan gått upp lite sen jag slutade snusa, och mer får det inte bli! Dags att göra nånting åt det =) Nu kan jag ju börja åka inlines igen. har ju inte åkt på ett bra tag för jag har vart förkyld. Men nu så =) Ska bli kul att åka åter igen. Morgonpromenader är ju alltid bra annars, men det har jag aldrig tid med för då lär jag komma för sent till skolan, de dagar jag börjar tidigt i alla fall. Haha, så det är nog inte så lyckat :P
Man säger jämt att man ska börja röra på sig och ta tag i saker och ting, men det händer då ta mig fan ingenting, inte nån gång, haha. Jag skulle hållt igång med inlinesåkandet men så blev jag ju förkyld, annars hade jag åkt en jäkligt massa fram tills idag. Suck! Imorgon börjar jag igen =)

Puss.

Onico!

2009-04-22 / 23:11:02
Den var riktigt god faktiskt, smakar som godis jämför med riktig snus, haha! =) Hoppas bara det går bra att använda sig av den framöver.. Fick ett bryt här förut för att jag inte fått nikotin i mig på över ett dygn. Låter så jävla sjukt, men det är fanimej sant.. Trodde ju aldrig själv att man kunde bli så knäpp av att inte få nikotin! Så jag fick ta en cigarett av älsklingen så blev jag lugnare, haha.. Well well..

Skulle pluggat idag men det har inte gått så bra med det. Jag börjar bli lat =( Fy på mig! Nu är det skärpning. Ska gå upp lite tidigare imorgon och göra den uppgiften. Om inte nu egentligen? Ååh.. Noll motivation..
Och prov på fredag, Bah...... Bävar verkligen inför det..

Nu ska jag äta upp min isglass så får jag gå och lägga mig sen!!

Puss Camilla.

Aldrig mer..

2009-04-22 / 17:34:15
Jag ska aldrig mer sluta snusa, detta förblir sista gången. Fy fan vad jobbigt det är.. Mitt tålamod ryker när som helst känner jag..  Snusar nikotinfri snus, har gjort det sen igår.. men vad hjälper det =( Det är gött att ha nåt under läppen men.. Inte alls samma sak. Denna smakar skit. Ska testa Onico sen också, får väl se vad den har att erbjuda, haha.. Ingen som har nåt annat bra knep för att man ska lyckas sluta snusa?
Hej svejs för nu..

Ingen bra dag idag...

2009-04-22 / 12:59:26
Jag känner sån jävla press på mig inför skolan, o tjafsa med pojkvännen gör det inte bättre, o sluta snusa försöker jag med.. Hur bra är allt detta ihop då? Fick stanna hemma idag, hade iof bara en lektion. Men jag orkade inte ta mig iväg. Mår så dåligt.. Ledsen. Att tjafs kan ta så mycket energi ifrån mig.. Sen lägger jag bara skulden på mig själv, hur bra är det då. Känns alltid som att allt är mitt fel. Åååh.. Jävlar vilken dålig start på dagen. Fan, fan, fan.. Typ.
Blir bättre, men nu känns det bara skit..
Hej..

Möblera.

2009-04-19 / 15:44:35

Idag kom mamma hit  till mig och Tobbe helt oförväntat, Kul! =) Så har dom hjälpt till att möblera om här igen. Möblerade tillbaka till så som jag hade förut. Det blir allt bäst så. Hade soffan framför köksdörren  och balkongdörren men det kändes inte alls riktigt bra =/ Kändes bara helt fel.. Men men, Nu är det bra i alla fall =)
Så lagade jag middag till oss, så gott så. Det blev makaroner och köttfärssås, det är alltid gott. Hehe.
Och kvällen kommer bestå av tvätt. Nu ska jag och Tobbe dra oss ut till Bennys garage så ska Tobbe sätta i stereon riktigt i buicken. Jag får väl titta på =) Haha.

Kanske skriver lite mer senare.
Hejs!

Marknad.

2009-04-18 / 19:41:40
Idag har jag, älskling och olsson vart på veterenmarknad i Backamo. Det var kul =) Fanns mycket roligt, men det som man vill ha och tycker är fint är ju så dyrt!! Men jag fick köpt mig ett ihopfällbart bord i alla fall som man kan ha med sig ut i sommar o så =) Hehe. Det var ett riktigt fynd =) Så det har varit en heldag ute i det fina vädret, men det har varit lite kallt.
Sen åkte vi till trollhättan och hämtade mattorna till Buciken och la i dom och sen åkte vi till Biltema i Uddevalla så fick tobbe köpt sig lite sakor. Och sen bar det av hemåt igen. Gud vad skönt det är att komma hem efter man vart ute en heldag! Helt sjukt vad gott det är =) Hehe. Ja men det var väl allt för idag. Kvällen ser ut att bli lugn och go i alla fall.

Kram Mulle.

Hmm? =)

2009-04-16 / 20:31:00
Jag funderar på vilka som läser min blogg? =) Ser att det brukar vara ungefär 6-10 stycken. Men vilka? Haha.
Kul att se att det finns personer som läser i alla fall =)

Den här dagen har varit bra seg. Hatar torsdagar i skolan. Men det blir bättre till nästa vecka då vi börjar på nyare bättre scheman med bättre tider =) Sovmorgon 3 dagar och slutar tidigt många dagar och nån dag är det väl bara en lektion på för eller eftermiddagen. Skönt =) Fast det blir ju säkert att man får plugga mycket hemma då ist för att göra det i skolan. Det bästa är väl att sitta i skolan och plugga då man har tid och där man bara lägger ner tid till att studera och inget annat. När man sitter hemma gör man precis allt annat än att plugga, det känns SÅ mycket jobbigare att göra det hemma. Haha. Allt annat är viktigare! =P

Och mitt tvspel har inte kommit än! Gud vad jag väntar =) Men det kommer till Tobbe för han vann det på sin Tradera. Så vi åker till trollhättan imorgon och kikar, borde ha kommit då =) Ska bli kul!!

Satt även och tittade på Sjukhuset på tv för en stund sen, där var det en tjej som förlöste. Usch vilken skräck jag har för det där! Det måste ju göra bra ont. Vet inte varför jag har sådan skräck för det. Har alltid haft det. Men man får väl se hur det blir sen när man väl är där. Men det blir inte än på ett bra tag =)

Och fy vad sårad man kan bli ibland. Orkar snart inte lägga energi på att försöka hålla kontakten med folk. De bara glömmer eller gör något annat ist. Har inte träffat vissa på jättelänge, och när man väl bestämmer någonting kommer alltid något annat i vägen. Känns som man bara väntar hela tiden. Och väntar på vad? Går och är glad hela dagen för att man äntligen ska träffas.. Och sen? Ingenting.. Jag blir bara så ledsen..
Jag värdesätter vänskap så högt, men för vems skull? Åååh..
Kanske ska glömma eller göra något annat jag med, vad som nu kan vara så mycket viktigare.

...

En del av släkten avklarad =)

2009-04-15 / 20:55:15

Gud vad skönt att ha fått träffat en del av Tobbes släkt i alla fall, Kalaset gick allt bra! Trevligt och massa gott att äta, hehe =) Proppmätt nu! Och trött som bare den. Skulle inte vart fel att gå och lägga sig nu men det känns lite väl tidigt än. Nu väntar jag på att älskling ska komma tillbaka så vi kan mysa =)

Puss.


Tillbaka i skolan igen!

2009-04-14 / 18:52:14

Ja då var påsk över och man är tillbaka i skolan igen och det känns väl helt okej! Påsklovet har gått så fruktansvärt fort, jag vet inte vart tiden tog vägen. Mycket tid gick ju till alla hemskrivningar man hade men det gick nästan fort. Och snart blir det väl mer! Böjar på nya saker hela tiden. Tur att man hinner hänga med i alla fall. Hehe.

Är alldeles ensam idag! =( Gud vad tråkigt det är. Jag är ju så van att vara med älskling hela tiden! Vi har ju vart med varandra varenda dag hela lovet. Och att ställa sig och laga mat själv, hur tråkigt är inte det då? Smakar inte ens gott. Så tråkigt är det. Men vi ses imorgon igen då vi ska till hans pappa som fyller år. Det blir säkert trevligt =) Träffa släkten är ju alltid nervöst men det går väl bra, haha.

Och kvällen kommer väl bestå av tv-tittande kan jag tänka mig, och vänta på att klockan blir nio då Desperate Housewives kommer, haha det är ju så bra =) Har missat många avsnitt men det är kul ändå.

En sak till, jag MÅSTE åka utomlands i år. Jag och älskling har pratat om det SÅ länge men det har aldrig blivit av. Vi skulle ju dragit iväg förra året men precis när jag hade packat alla mina grejer och vi skulle åka härifrån för att ta en sista minuten resa så fick han ryggskott!! =( Snacka om typiskt. Så efter sommarjobbet, måste det bli en resa. Eller om inte innan om det finns tid och pengar.

Ha det gott! // Camilla


Åh va kul!

2009-04-13 / 17:52:16
Vet ni vad jag har köpt mig?! Ett gammalt Sega MegaDrive med Sonic-spel! Haha =) Fatta vad kul!
Det var ju inte direkt igår man spelade det, haha!
Nu är det bara att vänta på att det kommer =)

Glad påsk då =)

2009-04-10 / 10:18:38

Redan helg! Denna veckan har gått sjukt fort, men ändå inte? Konstigt. Nu är Tobbe på väg att hämta Buicken, kul med återträff, haha =) Har ju inte sett den sen höstas! Jaja =)

Nu ska jag försöka ta tag i det sista pluggandet jag har att göra. SÅ tråkigt men det måste ju göras. Ska försöka bli klar med precis allt så jag slipper tänka på det sen. Då är det bara att slappna av.
Så får vi se vad det blir av denna dagen sen!!

Tjolahopp!


Snart är det påsk =)

2009-04-09 / 11:12:08
Ska man kanske ge sig ut i skogen för att fixa lite påskris och pynta med färgglada fjädrar och måla ägg? =) Älsklingen pratar om att vi ska måla ägg i alla fall, hehe =) Ja det är väl lite roligt. Man ska väl inte sluta med sånt bara för att man inte är barn längre! =) Det är ju alltid roligt att pyssla.

Får väl se imorgon om vi tar tag i det, skulle vara käckt =) Eller på fredag kanske då det ska bli finare väder.
Jag ser verkligen fram emot den härliga helg som kommer, ska bli så skönt med värme igen!

Sen på söndag ska jag jobba natten. Det var ett bra tag sen så det känns lite pirrigt faktiskt.
Men det finns ju som tur är ett nattschema som bara är att föjla om allting står rätt.
Det brukar inte vara så krävande uppgifter på natten, om det inte skulle hända något. Men det hoppas jag inte att det gör.
Fast man får ju alltid vara bereddpå att det kan bli jobbiga nätter med många som larmar och kanske har en jobbig natt.
Men man finns ju där för deras skull, så är det ju bara =)
Jag tror jag börjar bli lite optimist! Ser positivt på allt och är inte speciellt negativ längre. Just nu när jag är sjuk är väl inte allting på topp, men annars, hehe =)
Att jag blivit så positiv till allt kanske beror på att det vart så mycket negativt i mitt liv innan. Jag börjar se en ljusning med livet. Allting flyter på bra och jag ser fram emot varje dag i skolan till och med, även om det inte alltid är så roligt att sitta vid skolbänken flera timmar om dagen. Men det ger ju resultat sen också. Sen står man där på examensdagen och har sig en utbildning och kan äntligen söka jobb =) Härligt!

Idag skulle jag egentligen följa med Tobbe till han farmor och farfar som firar 60 år som gifta. Träffa hela tjocka släkten.
Men eftersom jag är sjuk så är det väl inte så smart att följa med och smitta ner alla. Tråkigt, för jag ville faktiskt med.
Brukar aldrig vilja följa med på sånt annars, men det har väl hänt något, haha =)
Fast nästa torsdag fyller hans pappa 50 så då ska det firas, och då ska jag följa med. Då kan jag ju inte fortfarande vara sjuk. Alltid nervöst att träffa släkt men, det är ju lika bra att träffa dom nån gång så det blir gjort =) Hehe.

Nu ska jag inte göra någonting, ska bara ta det lugnt och kanske titta lite på mina hemskrivningar lite och se hur det ser ut en gång till innan jag skriver ut det.

Ha det gott alla!
Kram Mulle

"Påsklov" och fint väder!

2009-04-07 / 20:56:56
.. Och ännu finare ska det bli i helgen, upp till 20 grader! Härligt eller vad?! =) Happi! Hoppas man gör nåt vettigt i helgen då så man får njuta av det fina vädret! =) Var tänkt att man skulle åka till Elmia men man är lite pank denna månaden så det går inte för sig! Men det är bara att hitta på något annat trevligare som man inte behöver slösa så mycket pengar på. Kostar ändå 250 kr att gå in på Elmia och så blir det bensinkostnader och mat med mera. Går icke! =)

Annars går man runt och snuvar och det går ta mig fan aldrig över, usch! Men jag är glad ändå =) Det går väl över som allt annat. Hoppas det är på väg att släppa nu i alla fall så man är i form inför helgen som kommer med det fina vädret =)
Och pluggar gör man, ständigt pluggande må jag säga! Men jag har redan gjort 2 hemskrivningar så jag har bara en stor kvar och några få små =) Sen är de klarrt! =) Då slipper man tänka på det sen, gott.

Sen sitter jag och längtar till alla fredagar i skolan,haha =) Då det bjuds på hembakat! Hoppas vi håller detta nu bara?! =)mys är det =) Vad skulle jag göra utan Mikaela, Frida och Lina i skolan? Skulle nog inte funkar utan dom, hehe =)
You make my school days! =)

Nu ska jag gå och mysa med älskling. Livet är allt bra härligt just nu =)
Allting är bara SÅ bra! Härligt, härligt, härligt!

Pusspuss!!