Snö, snö, snö.

2009-02-19 / 18:42:52
Nu snöar det igen. Kan det inte hålla sig denna gången då? Annars kan det kvitta.. Tycker att våren kan ta sig hit ist!
Så gott att känna den första riktiga värmen, när knopparna börjar smyga sig fram på träd och buskar, fåglarna börjar kvittra och man blir genast gladare! =) Men det bästa av allt är väl ändå att man slipper ta på sig så förbannat mycket kläder?!
Man kan börja vara ute mer osv.. U know! =)

Annars flyter livet på i vanlig ordning, fast nu sitter jag inte fastklistrad vid skolbänken. Nu är jag ute på APU i Hemvården. Och där trivs jag redan bra, ett himla åkande bara! Fast det är rätt gött det med. MEN så kallt, man hinner ju aldrig tina! Hehehe. Bättre om det hade vart vår.

OCH SOMMARJOBB HAR JAG FÅTT! =D
Fy fan vad härligt! Gott att det är fastställt så man slipper tänka på det sen, gud så gott! Sitter redan och funderar på vad man kan göra med slantarna man tjänar in! Hahaha. Men det ger sig när det kommer, det är ju ett bra tag kvar.
Ska ta mig igenom min APU och skolan först. Tror vi går på sommarlov den 8 juni. Härligt.

Har också lagt en intresseanmälan på en lägenhet i stan. Jag trivs fan inte bra här.. Eller ja, det är till och från. Men det värsta är att det är så fruktansvärt jävla kallt här, helt sjukt vad kallt det är. Får ju sitta med 78 lager med kläder på mig för att inte frysa *typ* Hahaha.

Jaa, vad mer? Är väl inte så mycket mer. Ska ta en kaffe med Maria om hon svarar mig någon gång! Hon ligger la och sover, hehehe. Senare kommer Tobbe hit och myser, kanske äta nåt och kolla på Sopranos.

Får väl se om jag blir bättre på att uppdatera här, känns så merningslöst att skriva vissa dagar då man är helt blank i huvudet. Hahhaa. Kanske bättre att inte skriva något alls. Som annars. Hehe.

Ha det gott alla.
Pyss.

Snart är det helg..... Igen... =)

2009-02-05 / 19:36:03
Usch vad veckorna går fort! Kan ju bero på att man änltigen gör något på dagarna, haha. Fast inte idag.. Idag har jag mått totalt kasst. Men nu är det bättre, så det ska väl vara bra imorgon också antar jag så jag kan gå till skolan. Hatar att vara hemma för man missar såååååååå mycket känns det som?! Kanske inte är så farligt som man tror men.. Ändå.. Blir den där inre stressen i alla fall..

Och nu kom jag och tänka på att jag måste fixa lite mat inför imorgon.. En morgon fick jag ju gå upp jättetidigt för att koka makaroner och korv för att jag skulle få mat med mig. Haha.. Inte ofta man gör det på morgonen menar jag.
Så det är väl allt bäst att fixa till mat dagen innan.

Annars är nog allt bra. Har en ny mobil, SKÖNT! Nya skor, ny kappa, nya köksgrejer, nytt täcke.. Vad mer? Haha.. Jag vet att det är mer grejer men jag orkar inte tänka just nu. Mamma har tydligen fixat en ny kappa till mig också =) Jag vet inte hur den ser ut, så det blir ju som en överaskning. Förväntansfull är jag i alla fall!

Och jag vill verkligen tapetsera om här! Så jävla tråkiga fula sletna tapeter! Jag blir galen.. FY! Så vill jag sätta upp min hyllor som jag köpte på IKEA förra året, haha. Nej, jag har inte fått upp dom än. Har inte skruvar o grejer till det heller.

Nä, nu ska jag försöka göra nåt annat. Hålla nikotinsuget borta. Har slutat med både cigg och snus. DUTTIGT! =)
Puss

Söndag....................

2009-02-01 / 19:48:32
Denna söndagen har bara vart helt kass, har vart så jävla trött och grinig hela dagen. Snacka om att man har kort stubin och tar åt sig av ta mig fan allt! Haha. Fy.. Hatar såna här dagar.
Allt detta kan ju bero på att jag och tobbe flängde på IKEA hela dagen igår. Sen somnade man sent, och blev väckt! Grrrrr..
Värsta jag vet att bli väckt av nåt jobbigt ljud! Detta jobbiga ljudet var älskling som satt och spelade/gapade vid datorn, hahahaha.
"jävla helvetes tangentbordsväsen!" eller nåt gapade jag, haha.. Och slängde kudden på honom :P
Dåligt morgonhumör? Neeeeeedå, hahaha.
Så jag har gått med huvudvärk mestadels av dagen, men det gick över sen då jag fick massage och mys av älskling.
Då blev det bannemej bättre med en gång =)
Men humöret.... är väl ändå som det är, haha..

Nu ska jag ta och packa upp alla grejer jag köpte på IKEA. *suck* Orkar inteeeeeeeee... Men måste fåt det gjort så jag slipper tänka på det sen. Sen kommer älskling hit, gott. Hatar att sova utan honom.. Man vänjer sig sååå =)
Puss