Natt

2010-01-18 / 01:58:29
Nu blir det ett nattligt inlägg, borde väl egentligen sova nu men ;) Jag har haft en så sjukt bra helg!! Fredagen var väl inte kul, satt enbart o plugga i över 7 timmar. MEN det gjorde jag för att jag skulle kunna gå ut på lördagen! Och jävlar vilken lördag det blev, hade så jävla kul!

Jag o Malin drog hem till Lotta tidigare på kvällen o förfesta där lite, men va rätt lugnt för Lotta hade världens huvudvärk :( MEN den gick över till slut, som hon inte trodde den skulle göra, yay! Haha :) Sen drog vi till nån Niklas i stan där det var lite folk, men där va de rätt lugnt så vi gick vidare till henrikssons födelsedagsfest men det var ju nästan inte en jävel kvar när vi kom, haha. Så vi satt där typ en kvart, sen skulle dom dra, så vi gick till Champions istället. Satt där typ en halvtimme o blev bjudna på drinkar, haha. Ofta :P Sen stängde dom i alla fall så vi drog vidare till Badlands, och där rockade jag på biljard haha :) Vi var tydligen där till 5 på morgonen eller nånting men jag hade noll tidsuppfattning :P Haha.. Hade ingen mobil att titta på heller för jag kunde inte min sim-kod, haha. Fatta inte varför ja skulle starta om telen :P Jaja.. Sen drog vi vidare till en i stan och jag somnade typ med en gång, haha. Jag o Lotta vaknade bakfulla ihop i alla fall, haha va kul. Så vid typ 3 idag drog vi hem till Tyson, där satt han o Roos o filurade bara, haha. Fan va roliga dom är. Sen smådrack dom lite typ, så satt vi bara där o tjata, så drog vi hem sen typ vid 7 eller nåt. Aaa så nu har jag pluggat det sista i alla fall och skickat in det på NIO sidor.. Pjew... Men gött stolt över att de är klart!! :) Kanske skriver konstigt och osammanhängande nu men jag e så trött.. Men grymme helgen i alla fall!Längesen jag hade så roligt :)

Pösspöss!

Fredag 15 Januari

2010-01-15 / 22:05:31
Nu är det 4 dagar sedan jag fyllde år men det känns som det var en evighet sen, haha! Nu sitter jag och pluggar och har gjort det i 6 timmar, rätt drygt vill jag lova! Har inte så jättemycket kvar men det är så jävla segt :( Tänkte jag kunde bli klar med det mesta så jag kan unna mig att gå ut imorgon! :) Och så sitter jag med världens huvudvärk just nu. Gör inte pluggandet lättare!! Haha. Men jag kämpar på :)

fan va gött att man är klar i juni :) men sen funderar man ju på vad fan man ska göra efter det????? blir väl sommarjobb men efter det då? usch, jobbigt att tänka så.. hoppas det löser sig snabbt :)

har även sökt lägenhet i stan, hoppas jag får den! :) drygt att bo utanför stan, långt till allting.. men men :)

Puss!!

Äntligen en riktig vinter!

2010-01-04 / 20:19:49
Tycker verkligen det är skitmysigt! Men kylan är väl dock inte lika rolig. Att klä på sig hundra lager med kläder innan man går ut är inte speciellt roligt, och så fryser man ändå. Därför föredrar jag sommarn ;) Bara att klä på sig någon plagg för att sen dra ut och bara ha de gött ;) Och nu kom jag direkt och tänka på Egypten, fy fan vad härligt det var att komma till värmen, man blir ju totalt lycklig med en gång!! Det spelar ingen roll om man inte gör något alls, att  bara vistat i värmen är ju helt underbart, och att se sig om! Se allt det fina, så vackert! Fan vad gött det skulle vara att bara dra iväg, till Thailand eller nånting, och bo där ett tag, eller resa runt och se allt som finns! Det finns ju så mycket man vill se.. Vad finns det att göra i lilla Vänersborg lixom? Haha. Jag är så trött på denna lilla staden, men ändå inte, det är ju min hemstad, men vafan :) Vill ju ut och se mig om! Efter man har läst färdigt, får det bli att ligga i och söka jobb, spara cash och sen när man har tillräckligt är det bara att dra. Kanske inte själv men.. haha :) Ja hur ofta ligger man inte och tänker så här? ;) Rätt ofta. Men ja.. Man får ju tänka fram tills att det sker.

Nu är jag så jävla trött, att jag inte somnar snart. Varför jag är så trött vet jag inte, det enda jag gjort idag är att jag har vart på bio. New Moon, fan vad bra! Sen har jag bara vart hemma, lagat mat, och legat i soffan. Borde plugga, i know! Men.. Att dra ut på det i sista minuten är vad jag brukar göra, och det brukar gå ju gå bra. Men sen är det ju inte lika roligt att tänka på på det varje dag att "Ååååh nu måste jag plugga!!!!" Hahaaha, dum man är att man inte gör någonting åt det ;) Men men, thats me! Det var nog allt för idag. Nu ska jag lyssna på min katt som bara pratar, pratar, pratar.......och pratar.....


Goodie

2010-01-01 / 16:47:10


"When I look in your eyes
I can feel the butterflies
Could you find a love in me
Could you carve me in a tree
Don't fill my heart with lies"