Flytt imorgon!

2010-04-26 / 21:20:30
Japp, snart är det dags för flytt! Som jag längtat! =) har gått så himla fort! =) Så imorgon bor jag i den underbara lägenheten i Vargön! =) Kommer trivas som fisken i vattnet, det vet jag redan! Feelin good! Mer har jag nog inte att tillägga just nu! =)

Flytt om 2 veckor! =)

2010-04-17 / 11:57:22
Jaaaaaaaa! Jag fick ju lägenheten som jag SÅ GÄRNA ville ha, fy fan vad härligt! =) En stor etta på 50 kvm, nyrenoverad och har uteplats med kvällssol! Kan det bli bättre? Näääääääää =) Den är så ljus och öppen, I like! Åååh jag kommer trivas som en gudinna! Bara 2 veckor till dess, så det är redan dags för att börja packa osv! =) Kommer bli mycket dessa 2 veckor, har ju även skolan att fixa. Så ska man packa o flytta mitt i allt. Men det går la rätt fort ändå =) Får börja rensa massa skit till att börja med iaf, men vart ska man börja? Åhååååå.. Hehe..
Sen är det lite annat som händer också men det är inget jag tänker gå in på.....

Sååå.. Nu ska jag nog börja rota i min klädkammare där jag har SÅ mycket skit =( Vad ska man med allt till? Det bara står där inne, jag har ingen nytta av någonting? Lika bra att hiva allt känns det som.. Aja!

Hejs!

Hej

2010-04-10 / 12:41:42
Jag vet, jag skriver nästan aldrig i bloggen längre så har nog inte många läsare kvar heller. Jaja, skoj att skriva lite ibland i alla fall =) Idag är det tvättdag, började för en halvtimme sen men jag drar alltid ut på det, haha. Det går så fort i tvättstugan här så det är skönt! =)

Skulle egentligen på Maximilians dop idag, men kunde inte pga en orsak. Önskar att det hade vart annorlunda så jag hade kunnat komma <3 Man får ju lite dåligt samvete =(  Men du vet varför Amli! =) Hoppas det blir toppen iaf! Så ska jag komma till er nån dag! <3


Nää om man skulle köra igång med tvätten nån gång, haha. Så segt ju! Och alla dessa trappor! :@ 6 st.. Suck..
Jaja,tar det snart haha =) Igår hade jag en toppenkväll med Malin och Bella, det var riktigt trevligt, åt massa gott och satt och tjötade! Skulle egentligen kollat på film men det blev inte mycket med det, haha =)

Och så sitter jag och hoppas att jag får lägenheten jag sökt i Vargön, saknar Vargön rätt mycket faktiskt. Trött på Vänersborg ju.. Uscha mig.. Så mycket som det vart det sista så.. Ujj ujj.. Vad ska man säga?!
Ska titta på lägenheten på onsdag i alla fall! Ska bli roligt =) Men jag ska väl inte hoppas för mycket om jag inte får den.. =(

Nä, nu får jag ta mig i kragen och få nåt gjort =)

Pösspöss