Jobb, jobb, jobb..

2009-06-28 / 16:44:10
Men jag klagar inte =) Jag tycker bara det är skönt att ha någonting att göra på dagarna, och sen tjänar men ju pengar =) vilket är behövligt. Det flyter på bra i alla fall! Inte för att det är det roligaste att jobba i denna oerhörda värmen men.. Snacka om att bli svett! Arbetskläderna gör det ju inte bättre, helt täta! Funderar på att ha ett jobblinne ist, det ska väl inte spela någon roll? Man får ju inte ha vilka kläder som helst, men jag menar.. Det gör väl inget om man visar armarna? (inom vården pratar jag om). För det är verkligen inget gött att jobba i en typ vindtät tröja.

I morses när jag vaknade så var jag sååååååå trött! Det bara snurrade i hela huvudet och det kändes som jag hade 7 kg grus i ögonen.. Trodde ju att denna dagen skulle gå fruktansvärt segt. Men tvärtom faktiskt! Detn har gått jättefort! Jag blev jätteförvånad när jag kollade på klockan, den hade verkligen gått fort idag, haha =) Skönt! Så nu är jag hemma iaf, jag väntar på Tobbe. Vi ska åka till Netto som är nybyggt här och titta vad dom har för grejer, ska ju tydligen vara bra och billigt =) Tror det är någon erbjudandevecka och det är sista dagen idag, så vi får väl passa på! Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Inne vill jag ju inte sitta i alla fall när det är sånt här fint väder =) Bada skulle vara härligt! Aja, får se, får se =)
Börjar inte förän senare imorgon så jag behöver inte oroa mig för att komma i säng sent idag!

Puss!



Taget för några dagar sedan, här syns det inte att jag är brun för jag gjorde kortet lite ljusare =)

06.17

2009-06-27 / 06:18:54
... är klockan och jag är faktiskt ganska pigg! Jag trodde att jag skulle vara huuuur trött som helst idag. Men det gick ju bra att gå upp i alla fall =) Härligt! Och fint väder är det redan, tycker det är skönt nu när det är lite svalt, blir ju fruktansvärt varmt när man jobbar.. Skriver mer senare!

Kram

Clothes =)

2009-06-26 / 13:56:15


Lite kläder jag köpte i Turkiet, ett par Armani jeans och en Ed Hardy top. Tyckte om jeansen i början, men efter att jag tvättade dom så är dom inte alls sköna. Åt helvete =( Kanske kan göra om dom till en kjol. Får se när det projektet blir genomfört, haha =)

Ikväll = Jobb.

2009-06-26 / 13:50:18
Det ska faktiskt bli skönt att jobba kvällen idag, jag somnade så sent inatt, eller imorses rättare sagt vid 4 tiden någon gång. Jag känner mig ju bakfull idag :S Usch! Somnar aldrig så sent annars så det känns verkligen i kroppen. Så när jag kommer hem vid 21 så blir det bums i säng med en gång. Jag längtar redan, hehe =)

Puss på alla.

Gone!

2009-06-25 / 22:01:58


Äntligen, huvudvärken är borta!! Kaffe är verkligen mitt mirakelmedel för att den ska försvinna, härligt!
Nu ska jag fortsätta att titta på Desperate Housewives, flera avsnitt i sträck =)

(ursäkta julduken under min kaffekanna, haha, men visst är min kanna underbar? =))

No shit..

2009-06-25 / 20:44:44
Fan vilken huvudvärk jag ligger inne med ikväll. Fy fan, den började smyga sig på för några timmar sen och det blir ju INTE bättre kan jag lova! Herregud, och grannen spelar sin jävla hallabahulla musik så de dönar! Fan =( Jävla skitkväll, dagen som började så bra =( Fick sätta på lite kaffe i alla fall så får vi se om det blir bättre!

Får ta och stänga min balkongdörr och fönster så jag slipper höra den jävla grannen, så får det väl bli bastu! Åååååh..

Puss

Åh!

2009-06-21 / 20:58:21
Vad jag HATAR att det är en Pizzeria preciiis nedanför mig, det luktar SÅ GOTT därifrån! Luktar pizza i hela lägenheten. Jag blir såå sugen, men jag ska inte! Har inte råd och så är det INTE speciellt nyttigt. Jaja =)

Så =)

2009-06-21 / 20:54:37
Nu skriver jag igen mamma, du saknar nog mina inlägg ibland va =)

Min helg har vart lugn. Har inte gjort ett skit rättare sagt! =) Har vart hemma hos Tobbe hela helgen och kollade färdigt på Prison Break! Äntligen har man fått se hur de slutar, har vart en lång väg dit =) Och idag gör jag heller ingenting.. Börjar sommarjobba tidigt imorgon så jag får väl lägga mig i tid =) Det ska bli riktigt skönt att ha nåt att göra på dagarna igen, för jag tycker verkligen det är skit tråkigt att gå hemma. Det finns ju verkligen ingenting att göra?! Det är en annan sak om mangår hemma länge för då vänjer man sig till slut. Men så här, är inte kul. Har ju vart van att gå till skolan varje dag eller plugga hemma osv.. Så nu ska jag jobba ca 85% hela sommaren. Gott med lite mer pengar =) Lär köpa lite behövliga saker och sen lägga undan så man har när man gått ur skolan nästa år o så.. Bra att se långsiktigt framåt =) I alla fall när man inte vet hur det blir med pengar. Hoppas ju på jobb när man gått ur skolan, men man vet ju aldrig. Lär ju bli sommarjobb nästa sommar igen.. Men sen då? =( Usch nu blev jag orolig för det med.. Men jag hittar väl förhoppningsvis något!

Nu ska jag nog slänga mig framför tv:n, eller om jag sitter här en stund till. Jag vet inte. Sen kommer Tobbe i alla fall, han tog inlinesen till Vargön men jag hade verkligen ingen lust att åka idag. Helt förslappad efter denna sega helgen =) Haha!

Kram!

Hej!

2009-06-16 / 16:27:11
Oj vad längesen det var jag skrev! Nu är det dags att uppdatera lite efter den underbara resan! =) Jag har nog aldrig haft det så skönt som vi hade det i Turkiet, allting var så underbart bra! Det var SÅ varmt, 30-40 grader hela veckan. Så himla härligt! Det var så god mat, fin strand, mysigt rum vi bodde i, nära till stan och jättenära till stranden, inte ens 100 m! Jag är så himla nöjd med resan! Och jag tvekar inte på att åka tillbaka dit någon gång igen =) Jaa, vad finns det mer att skriva än att det var underbart egentligen? Det var ju något som jag och älsklingen sett fram emot jättelänge. Och det blev äntligen av! Helt perfekt. Slänger upp lite bilder senare, känner mig ganska slö just för tillfället. Lägger även upp lite bilder på Facebook, och på bilddagboken ligger näst intill alla bilder ute. I alla fall de bästa av alla bilder.

Kram!

Här sitter jag....

2009-06-04 / 17:33:50
Och jag har inte packat ett dugg.. resväskan bara står där.. och här sitter jag.. kanske dags för fröken bäckman att börja packa så man blir klar med det ? får skriva en checklista på allt jag ska ha med mig, och sen utgå efter den, jag tror det blir bäst så. jag vill INTE glömma någonting. iof behöver man inte ha med sig hur mycket som helst heller.. jag minns när jag var på mallorca, vilket var när jag gick i 9:an.. jag hade med mig HUR MYCKET som helst.. men hur mycket använde man av allt då? inte ens en fjärdedel, jag hade samma kläder i princip varje dag, bekvämt o gott bara.. annars går man ju runt i bikinin mer än halva dagen ändå.. jag tar med mig lite smått och gott så jag klarar mig iaf, sen kommer jag säkert köpa en massa skit där nere!
just nu planerar vi tobbes packning över msn, hehe.. han behöver min hjälp sötnöten :o) mer nervös än mig tror jag! hihi. Ne.. jag är nog minst lika nervös, haha.. men det kommer att gå bra när man väl kommer fram, det vet jag.
sen kommer älsklingen hit iaf så får han hjälpa mig packa för jag kommer säkert glömma någonting! åker om 2 dagar.. känns om en evighet, men ändå inte! så nära men ändå så långt bort :o)
ÄH! jag skriver väl några rader innan vi åker!
ha det gott.

Puss!

Inte långt kvar!

2009-06-02 / 15:41:44
Nej nu är det inte långt kvar tills vi åker till Turkiet, GUUUUD vad jag LÄNGTAR! Vill att det ska vara lördag NU! Helst ;o) Meeen, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, eller alltid? Haha. Nej då. Det ska bli SÅ underbart. Men nervös är man minsann! Som bare den också! Men jag tror vi kommer klara detta galant, eller hur Älskling? ;o)
Ligga på stranden, bada i havet, äta god mat, dricka drinkar. Bara njuta helt enkelt. Behöver verkligen detta, så mycket som det vart i skolan! Men på torsdag slutar vi i alla fall, gott gott!!



Så fredagen kommer bestå av stress och nervositet inför lördagen! Kommer ju inte kunna sova en blund, så förväntansfull som man är! Herregud! Haha. Ååh, jag får en riktigt lyckorus bara jag tänker på det, haha! Fan vad kul det är att ha något att se fram emot, helt otroligt.

Nu ska jag försöka att tänka på lite annat så tiden går lite fortare :o)
Puss!!!!