Är våren här?! =)

2009-03-31 / 18:47:32
Det hoppas jag i alla fall! Ett himla tjat om vädret men man kan ju inte bli annat än lycklig när man ser solen och en klarblå himmel! =) Och nästa vecka är det påsklov! Ååh, det kan inte bli bättre! De första dagarna ska jag spendera på att göra klart alla hemskrivningar vi har, 3-4 stycken, så det blir gjort. Sen är det bara att slappna av och ha lov på riktigt och inte tänka på skolan en sekund!
Kan lika gärna börja nu till helgen! Bara att köra på så är det klart när man minst anar.
Sen kommer nog lovet mest att bestå av att åka inlines, har ju investerat ett par nya för 800:- så! Pengarna är nog väl spenderade iaf, får leva lite snålare än vanligt men jag klarar mig =) Så nöjd så!
Trivs bra med mitt liv just nu. Just idag känns det som att jag har allting under kontroll. Härlig dag!!

Nu ska jag hoppa in och ta ett varmt och gott bad =)

Kram på er!

Söndag

2009-03-29 / 17:34:47
Söndagar är allt bra tråkiga. Söndag är en sentimental dag. Och så har man tvättat också, sånt som ska göras på söndagar kanske. Då man egenligen bara slappar. Blev bara två maskiner så det gick ju fort och gott är väl det.

Annars händer det inte speciellt mycket. Jag pluggar, Tobbe söker jobb. Så allt är i sin vanliga ordning. Gott att våren börjar komma, på riktigt nu hoppas jag!

Sen har man funderingar om framtiden, varför jag tänker så mycket på det just nu vet jag inte?! Det är väl för att man börjar komma in i vuxenlivet. Nu bor man själv, tar hand om sig själv, handlar mat själv.. Ja, man gör i princip allt själv. Jag undrar väl mest bara vad man kommer göra med sitt liv. Vad man kommer jobba med osv.. Familj, barn? Allt sånt där. Sånt kanske jag inte ska tänka på än, men tankarna går inte att undvika.
Funderar väl på hur det kommer bli efter man tagit examen.

Det finns så mycket man vill göra, och då ska man väl ta vara på den tiden man har. Men det är svårt, för saker man vill göra, kostar pengar, och för det krävs ett jobb osv osv.. Åh, det är så mycket som avgör!

Jag känner bara att jag vill ha en förändring i mitt liv, vill inte leva samma visa dag ut och dag in. Men just nu är det så det är, eftersom man pluggar. Men sen? Samma jobb i flera år, jobba efter rutiner mm.. Samma sak varenda dag.

ÅH! Ångest för framtiden? eller vad är det? Haha.. usch.. vilka tankar man har. Tycker att all stress inför skolan räcker, alla tankar om det. Att man ska klara av det först och främst.. Mm.. Men man får ta det som det kommer helt enkelt. En sak i taget.

Tankarna får gå vidare....

//Camilla

Plugga, plugga...... Plugga!

2009-03-25 / 00:13:52
Mmm, precis så är det. Hela tiden! Kommer vara ett antal skrivningar och prov framöver. Ända till terminens slut. Så det gäller att stå i minsann! Herregud, blir trött bara av att tänka på det. Bara tankarna tar sån energi, helt sjukt.
Imorgon är det en gruppskrivning och ett prov. Lektion efter lektion. Så det är jäkligt skönt att man har sovmorgon imorgon. Börjar inte förän halv ett så då kanske man skulle passa på att plugga lite innan man går till skolan också. Vore väl det bästa. Det är det enda som kretsar i mitt liv just nu känns det som. Jag har nästan inte tid till något annat känns det som. Har lixom aldrig någon ro i kroppen. Ett prov och en skrivning imorgon, nästa vecka är det ytterligare ett prov. Sen är det påsklov. Och så har vi en hemskrivning, lr två?? Till och med tre isf, eftersom jag inte gjort psykologin än. Men den ska ju ända vara inne efter påsklovet så. Och när vi kommer tillbaka efter påsklovet så har vi prov i data och i psykologi. Ja, ni kanske förstår varför man blir trött av bara blotta tanken.......

Men det bästa av allt, det som hjälper och motiverar mig just nu, är min älskling. Han förhör mig efter allt jag skriver, HUR bra som helst! Puschar mig till att plugga så det blir någonting gjort osv.. Så tacksam för det! Det vet du =)

Men usch vad bra allting känns ändå, fast det är mycket. Jag gör någonting bra för min framtid! Jag gör nytta, för mig själv. Tänk om man alltid kunde tänka så positivt om svåra och jobbiga saker? Att det nästan alltid kommer något positivt ur allt? Eller? Hmm.. Jag tror nog lite på det. Allting kanske har en mening? Haha. Nä.. Nu ska jag inte gå in på djupare tankar. Det räcker som det är!

Mamma - Tack för att du är så mån om att det ska gå bra för mig =) Märker att du är lite orolig för att det kanske ska gå snett, men det ska det INTE! Aldrig i livet. 
Maria och Malin - Tack för att ni finns =) Jag mår så gott när jag är med er! Ni förgyller min dag =)
Tobias - Tack för att du hjälper mig. Finns så mycket mer att säga! Men du vet --> Jag älskar dig =)

Puss & Kraaam , God Natt.

Freeeedag!

2009-03-20 / 17:21:01

Usch vad känslig man är sista vardagen i veckan.. Trött, sur och grinig på allt. Men nu tog jag mig ett bad och det blev genast bättre. Snart ska jag ta tag i tvätten så det blir gjort i alla fall. Sen kanske jag drar till Maria på kvällen. Skulle väl va fest lr nåt? Jag vet inte.. Jag ska då inte dricka i alla fall. Ska upp tidigt imorgon och åka till Uddevalla på marknad/loppis med älskling. Kul! Ska ju bli så fint väder också, då får man passa på =) Sen skulle det bli sämre väder nästa vecka igen? =/ usch vad tråkigt.

Nää, får ta tag i saker och ting nu.
Tobias - Jag älskar dig.

//Camilla.

Försova sig till klockan två.

2009-03-19 / 19:52:55
Jaa.. Att man lyckas försova sig till klockan två på dagen är helt otroligt! Sjukt! Jag som inte ens brukar sova så länge nu för tiden! Fy vilken ångest jag fick när jag fick se vad klockan var när jag vaknade. Vet inte vad jag gjort med alarmet, eller ja, stängt av det tydligen. Och nu går klockan 10 min före så jag vet inte vad jag pillade på, haha..

Men jag fick komma ut i det fina vädret idag i alla fall. Gick till stan med malin och maria och åt. Det var trevligt. Men vad kallt det var ute ändå! Kallt i luften. På lördag ska det väl bli upp till 10 grader?! Gott! Äntligen går det åt rätt håll =)

Nu är Tobbe här så jag får gå och mysa med honom =)

Kram på er

Att studera

2009-03-17 / 13:21:10
... är ju inte så himla svårt egentligen. Det är bara att sätta igång, OM man har motivationen. Men vart är den då?
Jag har läst på en del till provet vi ska ha i Psykiatri imorgon. Men herregud vad svårt det är. Konstiga ord och allting går ihop! Vet inte vart man ska börja.

Så nu ska jag ta mig ett bad och slappna av lite. Efter det får det bli något att äta, sen plugga. Trots det underbara vädret som äntligen kommit! Hoppas det håller i sig!

Kram

Jag älskar dig.

2009-03-17 / 12:57:03

Familj, kärlek & vänskap

2009-03-16 / 17:55:31
Det finns inget finare än de tre sakerna. Familjen är alltid nr.1 för mig, även om det inte alltid är lätt. Det är det väl aldrig för någon. Jag är så familjekär även om jag kanske inte alltid visar det utåt.
I kärlek och vänskap finns det mycket gemensamt, det handlar om att ge och ta.
- "Att behandla andra som man själv vill bli behandlad." Finns inget annat som säger bättre hur det ska vara.  För det är precis så det är. Att finnas för varandra,
- "Jag finns där för dig om du finns här för mig."
Så enkelt är det bara. Snällhet, ärlighet! Massor av det så är det bra. Ytlighet är jag inte mycket för, falska spel och oärliga människor som snackar om allt och alla. Vad ska det vara bra för? Har man inget bättre för sig? Varför kan man inte bara se åt det som är bra ist för att ställa in sig på allt negativt? Lätt att det blir så, men att snacka om det. Usch.. Vissa saker kan man faktiskt hålla för sig själv.

Idag är det bara en sån där dag, jag blir sur på allmänheten, internet och all skit. Folk tror sig vara så mycket bättre än alla andra osv. Nä, Det räcker att vara snäll, glad och trevlig så är allt bra.

Räcker det inte att bara vara sig själv? Göra sig till för att folk ska tycka om en, varför? Man behöver inte vara omtyckt av alla. Alla tycker inte om alla, haha. Så är det bara.

För mig räcker det i alla fall att ha några få nära och kära som jag vet vart jag har, då mår jag bra.

Någon annan som har något intressant att tycka till om? =)
För några få läsare har man väl i alla fall? =)

Puss Camilla.

Test!

2009-03-13 / 16:39:26
Då ska vi se om jag får detta att fungera!

Måndag

2009-03-02 / 15:38:07
Jag som hoppades på att det skulle bli vår snart och så vräker det ner ännu mera snö, fy fan säger jag bara =( Jag är så jävla trött på snön nu så hälften vore nog!!

Idag har vaktmästaren varit här, satt i en nu list vid balkongdörren.. Drar väl inte in lika mycket längre.. Och så fick han skruva åt en list vid kylskåpet, så nu hoppas jag att det slutar surra.. För när kylskåpet börjar "arbeta" så vibrerar den jävla listen så det låter som in i helvete. Hoppas det slutar nu. Men lysrör kunde dom inte byta ut, det får man köpa själv o sätta i. Kasst tycker jag. Dom ser bara till att det finns o att det fungerar när man flyttar in. Jaja.

Nu måste jag sätta mig ner och plugga till proven som kommer framöver i skolan, har inte gjort det än. Har NOLL motivation till det. Men nu MÅSTE jag. Vore ju bra så man inte kuggar lixom, haha. Fy.

Såååå, jag får väl göra det nu..
Pyss