Fredag imorgon =)

2010-09-23 / 21:20:38
Ooh vad skönt att det är fredag imorgon! Man får en sån go känsla när helgen närmar sig, härligt! Bara jag inte börjar bli sjuk som det känns som nu :( Peppar, peppar!!

Annars har dagen varit bra, haft en bra dag i skolan med Studiebesök på Dagsjukvården och så hade vi grupparbete som vi redovisade för helklass sen, eller ja, vi diskuterade mest, så det var inte så att vi behövde stå där framme iaf! Skönt ;) Tur vi har de som är bra på att prata i klassen, för de är jag då inte bra på i alla fall! Haha.. Men det börjar allt bli bättre! :)

Imorgon går vi bara till halv tolv, skönt! Så då ska jag passa på att tvätta vid tre-tiden så det blir gjort innan helgen! :)

Hoppas på svar från FK snart också, har gått 14 dagar sen dom fick in uppgifterna så det är väl klart snart förhoppningsvis :)

Ha en bra helg alla goingar!

Puss Mulle

Fredag!

2010-09-10 / 13:37:40
Ja nu är det helg! =) Men vilket tråkigt väder! Vart är solen? =( Jag ska börja helgen med att tvätta i alla fall, SÅ kul.. Eller inte.. Men gött när det är gjort iaf!

Jag väntar ju på svar från CSN, har mailat lite med dom och dom säger att det kommer ta ganska lång tid innan det blir klart. Fattar inte varför det ska ta sådan tid? Ärligt talat.. Det är inte kul att leva i ovisshet och inte veta om man ska få pengar eller inte.. Tänk om jag inte ens får pengar? Då har jag börjat läsa igen i onödan.. Men förhoppningsvis så får jag pengar så jag kan fortsätta och bli klar, nu när jag väl har motivation för det också.. Skulle vara rötet om jag inte fick pengar =( Men men, bara att ha tålamod och vänta på besked! Kan inte göra annat när det handlar om CSN....


Nu ska jag dricka lite mer kaffe och sen köra igång med tvätten, får mysa med Musse en stund till bara som ligger så gott här intill mig =)

Puss Mulle.

Hej igen kära blogg!

2010-09-07 / 22:22:39
Gud vad jag har saknat denna bloggen, och tänka sig att jag kunde återställa den också, trodde den var helt väck ju! Vad roligt! =) Och senaste inlägget skrev jag precis när jag hade flyttat hit. Var ett tag sen, hehe! Och vad har hänt sen dess? Joo det har väl hänt en massa men minns väl knappt hälften, haha. Sommarjobbat har jag ju gjort i alla fall =)

Så har jag ju tagit upp studierna igen, och det känns riktigt bra!!! Det trodde jag inte men jag trivdes som fisken i vattnet redan första dagen, vilken superduperklass jag har hamnat i! Nu hoppas jag bara på bra besked från csn, vet inte om jag ska få studielån eller inte eftersom att det strulade sig förra terminen.. Men jag har skickat in alla papper osv och hoppas nu på det bästa så jag kan vara klar i Januari, det skulle vara toppen! Då har man en utbildning så kan man söka jobb sen. Och efter det kommer körkortet inom kort förhoppningsvis! Gud vad jag längtar efter körkort..

Och Musse han mår SÅ bra! Nu är han ju utekatt och springer ut och in, vilket kan inte kunde göra när jag bodde i stan på 3dje våningen på hedmanstorget, haha. Stackarn! Inte konstigt han pratade o pratade o pratade som han gjorde där! Vad instängt och tråkigt för honom.. Nu har han kattkompisar och springer omkring här ute och mår så väl, härligt!

Jag har nog saknat att skriva blogg märker jag, skriver ju som bara den, haha.. Men det var nog allt för idag!
På återseende!

Puss & Kram Mulle! =)