Sådär ja..

2009-10-30 / 19:59:01
Då tar jag mig lite tid för att skriva blogg.. Vet inte direkt vad jag ska skriva men de kommer väl..
Har ju skaffat mig katt som alla redan vet, och han är så himla mysig och go! Följer efter mig vart jag än går i lägenheten och vill gosa, vara med o kolla på vad jag gör, ska bvara med när jag duschar/badar med mera.. Haha, riktigt sällskaplig, de gillar jag =) Fast jag tyckte inte om när han snodde mat i köket när jag satt här i vardagsrummet, haha.. Men men =) Det var ju lax så jag förstår att han ville ha =) hehe..

Annars är allt bra. Jag trivs bra på praktiken som jag började på i måndags, verkligen jättebra, så det är skönt =) Har en jättego och trevlig handledare så jag kan inte önska mig mer =) ser verkligen fram emot dessa 4 veckor där.. Eller ja, ca 3 kvar.. =)

I min lägenhet trivs jag fortfarande, förutom att det är så jävla kallt.. Har satt upp en intresseanmälan på en annan lägenhet så vi får se hur det blir med det. Skulle vara gött att komma in te stan faktiskt, och ha en balkong, nackdelen är väl att den ligger på fjärde våningen och att det inte finns någon hiss, men herregud.. Bor på tredje nu och det går så bra så =) Tråkigt att bo själv egentligen, samtidigt som det är gött.. Lite bättre nu när jag skaffat katt, han ger mig så mycket sällskap så det känns inte alls ensamt så sätt.. Men man saknar att ha någon ibland.. Har ju vart ensam i ca 4 månader eller nånting nu o det börjar kännas, saknar den där närheten och tryggheten med mera.. Saknar att gå till affären och handla ihop med någon, åka på äventyr, eller vad som helst.. Laga mat ihop o glo på film och bara vara lixom.. Älskar allt sånt där. Men ja, de kommer när de kommer.. Saknar det som fan bara.. För nu är det första gången någonsin som jag verkligen har känt att jag är singel, och att jag vant mig.. Trodde jag aldrig att jag kunde.. Jaja.. Nu skriver jag på en hel del ändå, haha.. Men så äre väl när man inte skrivit på ett tag =)
Ja, synd att man ska vara singel men så äre ju just nu i alla fall.. Kan tyvärr inte alltid gå som man önskar, även om man så gärna vill.......
Sjukt vad mycket jag tänker på kärlek nu för tiden alltså.... Det är ju så jävla härligt när det är bra.

Och nu kom jag och tänka på det här jävla svininfluensan? Alltså.. Jag vet inte vad man ska tro om den egentligen. Klart att det inte är bra om man skulle åka på och få den men.. Det är vä'l mest de som är sjuka sen innan som drabbas värst.. För jag tror inte att jag kommer att vaccinera mig i alla fall.. Jag är väl frisk o så.. Så att, jag är inte orolig.. Man hör så mycket om det, att det hädnder så mycket.. Men jag hör inte att det händer här i kring? Aja.. Får väl se hur detta utvecklas..

Denna helgen blir lugn i alla fall, praktiserar hela helgen så det är gott.. Är så trött på att vara ute o festa o så.. Tycker inte det är givande på något vis alls.. Man dricker, går ut och gör nåt.. Vaknar upp dagen efter och har ångest för att man inte är sig själv när man dricker.. Och att man ibland gör bort sig.. Har jag väl inte gjort det sista men det finns ju andra som gör det, så jag får riktig avsmak för det här med alkohol och fest.. Känner mig mer vuxen än så nu, nu kan jag väl ta nåt litet ibaland och gå ut om det händer något roligt, men det är väldigt sällan. Funderar jääävligt mycket på framtiden får jag säga.. På jobb, träffa nån, familj med mera.. Inte att jag har bråttom med det eller nåt, men man funderar ju, på att man vill ha en framtid bara.. Eller ja.. Trött på att leva själv och inte att ha nåt att göra.. Just nu är det ju skolan som gäller.. Men sen efter det.. Då vill jag inte bara sitta här i min lilla etta och vara för mig själv. Känns ju inte alls roligt att tänka så men..  Man får se vad framtiden har att erbjuda? :-P Herreugd vad jag skriver nu, stavar rätt gäör jag inte heller men det skiter jag i, haha.. För ni fattar ändå =)

Nu ligger katten och sparkar på mig i sömnen, haha.. Musse, så söt =)
Men nu får jag nog ta att avsluta, slänga mig under täcket och glo på tv.. Idol går vä'l idag så man får väl titta på det.. Ha det gott alla.

Kramar.

Hej =)

2009-10-29 / 17:19:06

Mamma tycker det är dags för lite mer bloggande, så jag ska SNART blogga lite mer, men just nu har jag inte tid så stå ut några timmar till =)

Kram

Jag vill nuuu!

2009-10-16 / 23:49:34
NUUU vill jag klippa mig, men jag får vänta tills fredag då jag får pengar igen =) Den som väntar på nåt gott!! =)
Och så längtar jag till Oktobermarknaden! Jag och Malin har planerat hela dagen! =)
Jag sover över hos henne, så käkar vi frukost ihop, gör oss iordning, och går sedan ut på marknaden o myser =).. Sen går vi hem till henne igen och käkar något gott och tar det lugnt en stund.. Efter det tar vi oss lite att dricka och förfestar lite innan vi drar till Casanova och tar några cider, sen går vi till Carinas o festar loss! Åååh det ska bli en såååå roligt dag!! Vad jag längtar!! =)

Puss!

Nu så =)

2009-10-13 / 19:48:31
Nu mår jag MYCKET bättre! Huvudvärken försvann helt efter jag sov en timme =) Sen blev det lite mat på det och efter det en promenad på ca 40 minuter =) Nu sitter jag och belönar mig med cola på glasflaska, är väl inte bra egentligen men den kan ju inte bara stå i kylen =) Haha! Sen ska jag slänga mig i badet och slappa och efter det ska jag lägga mig i soffan under täcket och glo på tv, om det går något bra så att säga!! Tror det? Får kika =)

Puss!!

Usch!

2009-10-13 / 14:27:18

Vem har gett mig denna huvudvärken? Trodde att det berodde på att jag inte druckit något kaffe.. Drack en kopp, kändes som det började gå över.. Men sen kom den tillbaka ändå =( Uuuuuuusch...
Ska nog ta och vila lite och se om det går över, hoppas! För sen ska jag ta mig en promenad, måste även plugga..
Så snääälla huvudvärk, försvinn!

På tal om promenader så jag har och Malin börjat gå på långpromenader, härligt härligt! Och detta ska ske minst 1 gång om dagen =) Kanske skriver lite mer senare för nu är det verkligen inte tajming för det...

Puss Camilla

Tvätt dag!

2009-10-10 / 14:13:03

Hej! =) Min morgon/förmiddag består av tvättning.. Sådär roligt, men det måste ju göras =)

Har ju köpt mig en ny dator! Gud vad härligt.. Köpte mig en fin bärbar dator. Så nu slipper jag sitta på en stol där borta i hörnet och frysa.. Här är det mycket varmare och goare, här är det ju bara att krypa under en filt i soffan och mysa =) Är väl dock inte alltid så jättebekvämt, men mycket mycket bättre =)

Senare idag ska jag träffa Malin, vi ska ta en promenad och bara umgås =)
Och igår träffade jag Amelie, hon kom hit så kolla på Idol och käkade massa gött =) Jättetrevligt! <3

Snart ska jag gå ner och kolla till tvätten och se om det är klart =)

Puss Camilla!

Ändrat design igen! =)

2009-10-01 / 19:20:55
Jag tycker det är väldigt roligt att ändra design på bloggen, jag vet inte hur många gånger jag gjort det sen jag skaffade den.

Och jag är fortfarande rökfri, det känns hur bra som helst och jag tänker inte alls på cigaretter faktiskt. Är inte det minsta röksugen, konstigt nog! Jag tycker ju att man borde vara det efter man har rökat i flera år, men icke! Ska inte klaga över det, för det är ju bara bra! =) Nu snusar jag iof istället. Det är väl inte så himla mycket bättre. Men mina lungor mår bättre och jag luktar fräschare. Hade fönstret lite öppet i köket förut för att vädra lite, och efter en stund kände jag hur det började stinka rök här inne. Det var väl grannen som rökade.. Jag har aldrig känt det förut! Så nu märker jag ju att jag är mycket känsligare för lukter i alla fall. Luktsinnet ska väl bli bättre också säger dom..Så, det stämmer väl även om jag inte tänker så mycket på det annars.

Nu ska jag göra mig lite the och försöka komma igång med lite läxor jag har att göra, de bara ligger där...
Så, det är bara att köra igång.

Puss Camilla.