Yes =)

2009-11-26 / 16:52:48
Då har man kommit tillbaka till skolan igen och fytti fan va gött det känns :) Och nu har vi börjat en ny kurs och den verkar skitrolig, inledningen till den var bra i alla fall, den var över mina förväntingar så det känns riktigt roligt faktiskt :) Vad hette den nu då? Människan socialt och kulturellt? Haha. Det är mycket diskussioner osv i alla fall och det tycker jag är roligt, när man kan prata om lite eget ist för att utgå från en skolbok hela tiden. Imorgon ska vi prata om den svenska kulturen, ska bli kul att höra va de från andra kulturer i klassen har att säga om oss svenskar, hehe :) Hur vi är, beter oss osv :)

Om en stund ska jag åka med mamma ut te Överby, eller om vi bara skulle te jysk.. Ska kika på lite julgrejer o så :) Tänker inte köpa massa pynt eller så, bara jobbigt. Men en julstjärna eller nåt liknande tänkte jag iaf, annars har jag ju mina ljusstakar, som är så fint :)

Och imorgon ska jag till Malin och kika hur hon fått det i hennes nya lägenhet, har bara sett den tom än så länge, så det ska bli kul :) Sen undrar jag vad helgen har att bjuda på? Ska inte ut och festa i alla fall. Men som det ser ut just nu i alla fall så ska jag plugga lite, men sen vete fanken.. Nånting trevligt händer säkert :) Jag ska dricka glögg och sätta upp mina ljusstakar också :) Mys mys.

Ha de gött!! =)
Pöss!


Men vart tog det fina vägen?

2009-11-19 / 21:20:54
Jag såg fram emot hösten SÅ mycket, men den bara försvann? Haha. Är ju så fruktansvärt fint.. Men hur mycket hann man njuta av den då? Inte mycket alls. Jag och Malin skulle ju ut och ta massa fina kort på träden då de skiftat färg osv, men nu är det ju knappt ett löv kvar på träden. Ja, det är mitten på november, lite sent påtänkt men jag började bara fundera. Haha.



Då sitter man här igen =)

2009-11-16 / 00:18:57
Pigg och överenergisk som vanligt klockan tolv på natten.. Ååh, varför ska man bli pigg nu för? Det bara slår över från extremt trött till extremt pigg. Och sen, när man försöker sova.. Då ligger man och vrider och vänder på sig i ett antal timmar innan man somnar. Så ringer klockan och då vaknar man med grus i ögonen, härligt :) Haha, fy fan :) Tycker mest det är skrattretande, haha. Hoppas det vänder snart! Det gör det väl när jag kommer tillbaka till skolan och de vanliga rutinerna :)

Idag fick jag träffat Malin en stund i alla fall, cyklade hem till henne en sväng efter praktiken. Fick sluta en timma tidigare idag så det var jäkligt skönt :) Sen gick vi hem till mig, hämtade upp Malins cykel och tog oss en tur till shell för att köpa lite chips och diverse, haha :) Ena dagen sitter man och klagar på att det är så onyttigt och sen sitter man där med en påse i handen i alla fall :) Jaja, man ska la kunna götta sig :)

Jag har kommit fram till mitt första mål, jag ska åka till Tyskland och besöka Kölnerdomen, hur mäktigt är det inte lixom?

hejsan svejsan

2009-11-14 / 22:50:25
Jag har då rakt inget vettigt att skriva i alla fall, men varför skriver jag då? Jooo, för att jag är sååå fruktansvärt rastlös, skulle cyklat hem till Malin men så fick jag se att det spöregnade så jag var inte så sugen på att cykla längre.. Så, nu sitter man här.. Ja.. ? Hejdå. Fast jag kan ju iof plugga lite till..... Givande inlägg, hoppas ni hade en trevlig läs stund! =)

Uuuuuuh...

2009-11-08 / 22:45:42
Jag ser verkligen inte fram emot denna veckan som kommer, praktik alla dagar förutom fredag.. *suck*
men sista veckan blir go.. Då är det bara praktik 3 dagar och så är jag ledig sista helgen innan jag börjar skolan, riktigt gott :) Så där har jag ju något att se fram emot i alla fall, det är ju bara att ligga i så går det undan..

Idag kom mamma hit med en byrå, som jag nu har i köket, bra att lägga skit i :) Haha! Bra att gömma undan så man slipper se skiten :) Och snart är det väl dags för att sova så man orkar med morgondagen, börjar kvart i sju.. Inge vidare tycker jag, speciellt inte när man går till fyra, riktigt segt för det är så lugnt efter 13.. Då sitter man bara och väntar ut tiden och då går klockan fruktansvärt segt! Usch usch.. Men men :) Så äre med det..

Ska se om jag kan ladda ner någon film som jag kan lägga mig och somna till om det inte tar alldeles för lång tid.

Natti!!

Kram

Mmm ledig!! =)

2009-11-08 / 01:26:15
Härligt kan man säga =) Har sovit alldeles för länge natten tills idag, MEN jag lovar, det behövdes! har aldrig känt mig så pigg som jag gör just idag, fortfaradne, och klockan är 01.17 just nu.. Inte dåligt, haha. Det tar verkligen på krafterna att vara praktikant, haha =) Ne men man är ju inte van med tiderna med mera, annars är man ju van att börja 8.30 varenda dag i skolan. Nu är det ju så oregelbundet så det finns inte, synd att det ska va såna jävla skittider inom vården.. Man kan ju inte planera nåt känns det som , även om man sitter med ett schema framför sig. Man får ju anpassa allt efter jobbet typ.. Jaja.

Undra när man kan somna inatt då.. Klockan är redan alldeles för mycket. Det var jävligt skönt att sova länge, men det får man ju för också, haha. Nu får jag inte sova när jag vill och det vore bra så jag kommer in i rutin att somna tidigt för att gå upp tidigt. Men det ger sig väl..

Idag har Malin vart här, vi har inte gjort något speciellt, lärde henne att göra köttfärssås iaf ;-) Och god blev den. Sen har vi mest lyssnat på musik och bara tjötat, och innan hon cyklade hem tog vi en tur till shell, det var gött =)
Jävligt bra med cykel, även om den inte har några växlar, haha. Funkar bra för mig =) Vet inte när det kan vara ifrån.. Ny är den då inte iaf =) En gammal jävla kärringcykel =)

Nä nu får jag nog ge mig, natti alla =)

Pöss


Kvällsinlägg igen :)

2009-11-03 / 22:18:27
Snart är det dags att sova, ska bli så gott att lägga sig tidigt! :) Hoppas att jag kan somnare fortare inatt, för det gjorde jag inte igår, låg och vred och vände på mig i säkert 2 timmar om inte mer.. Men idag har jag vart uppe tidigt och har hållt igång nästan hela dagen så, måste väl ändå somna :)

Åh, jag verkligen stortrivs på min praktikplats, gillar min handledare som bare den! :) Så dessa 3 veckor som är kvar kommer att bli till de bättre :)

Och gud vad jag längtar till Torsdag så jag får se lägenheten :) Men det värsta är ju om man blir förälskad i lägenheten och inte får den, haha. Ååååh, ska inte hoppas FÖR mycket!! :)

Har väl egentligen inte så mycket mer att tillägga idag? Hm.. Åkte till Överby med Malin efter praktiken och det var ju mysigt så klart, synd att jag var så trött bara, annars kunde vi gått där längre, men det kommer fler dagar.. Blir mysigare sen när de börjar julpynta och spela julmusik, DÅ äre mys minsann!! :)

Hopp!! Jag är sugen på att skriva mer men jag har inte en aning om vad jag ska skriva om, har ni några förslag kanske? :) Tycker det är dåligt med kommentarer så jag vet inte vad ni tycker om inläggen heller, hehe. Men jag skriver väl mest för min egen skull, tycker det är kul, och för er också så klart, ni som läser och e nyfikna :)

Nu får jag allt krypa ner och försöka sova! :) Natti natti!!

Nu blir det god natt =)

2009-11-03 / 00:05:40
Nu ska jag krypa till kos så jag orkar upp imorgon =) Börjar 7.oo så det kan vara gott om man kan somna i tid. Idag har jag vart med Malin, hon somnade på min soffa inatt så vi vaknade upp här och har bara myst hela dagen =) Ätit frukost ihop, glott på tv, hon hjälpte mig med tvätten osv, och så bjöd jag på mat =) Sen cyklade hon hem vid 19 eller nåt.. Men sen ville vi till affären så jag cyklade och mötte upp henne så cyklade vi till Kvantum och handlade och sen drog vi hem till henne en stund, åt macka, drack oboy och tittade på tv o tjöta, sen cyklade jag hem igen och fastnade här =) Haha. Och på torsdag ska jag på lägenhetsvisning, wie!! Hoppas lägenheten är fin, den har ju en stor balkong! :-D Och den kostar precis samma som den jag har nu, så det är ju bra. Nackdelen är väl att den ligger ytterligare en våning upp men den är mysigt med taklägenhet eller vad man ska säga, haha.. Vindslägenhet? :-P Jaja.. Den har snetak i alla fall och det gillar jag skarpt, så nu har jag något att se fram emot =) Och på fredag ska jag till den hemska tandläkaren och laga ett hål. Mindre roligt.. Men, får ju passa på nu, sista gången det är gratis så! Sen blir de inte billigt i framtiden.. får tänka mer på mina tänder nu känner jag, haha.. Hade några småhål.. Eller.. Något som var på väg till att kunna bli hål om jag inte sköter mina tänder riktigt. Så nu tänker jag på vad jag stoppar i munnen hela tiden.. Skippar sötdricka och köper bubbelvatten ist, frukt ist för godis osv.. O så suketterna då =)
Jaja!! =) Nu får det bli sängen, nybäddad o go.. Sitter här i min mössa och sjal och värmer mig så jag inte är frusen när jag kryper ner, Natti!!

Pöss!!


Lägga energi

2009-11-01 / 16:58:52

Att man ibland orkar lägga energi på helt onödiga saker.. Men, det är så fruktansvärt irriterande när folk snackar ner personer och sen umgås med dom. Först är dom avskyvärda men sen är dom helt okej helt plöstligt..Där kan vi snacka dubbelmoral och det stör mig någon fruktansvärt!! Åh.. Men nu får det vara nog att lägga ner energi på det =) Skönt när man får reda på att personer inte alls är som man egentligen trott, dum man kan va.

Nu sitter jag och dricker mitt underbara kaffe, men inget socker! Nu äre suketter som gäller, tandläkaren tyckte inte om att jag konsumerade så mycket socker som jag gjorde, i både the och kaffe. Men det är ingen större skillnad på socker och suketter så det går jättebra =)

Vädrar även nu, och fytti fan vad kallt det blir, men jag måste för det känns så jävla instängt, har ju min värmefläkt men den drar ju så mycket el, tyvärr! =( Men bra är den!

Kom på att jag inte ätit någonting idag förutom lite chips, det är ju bra, haha. Kanske dags att äta? Men jag känner mig inte ens hungrig =/ Konstigt att man känner så vissa dagar..

Har fått dåligt med sömn inatt också, och vaknade av att ett samtal, och det var väl inte det roligaste.. Var ju uppe i tid och så men sen ville inte magen vara med längre, aj aj.. Så jag fick stanna hemma idag med, att magen ska krångla så ibland förstör ju bara =( Kanske därför jag inte har någon större matlust. Jaja, nog om det.

Imorgon är det tvätt som gäller, ska bli så gött för jag har en jävla massa tvätt. Ska tvätta sängkläder och hela rubbet, finns ju inget bättre än att krypa ner i en renbäddad säng nyduschad =) Ska bli mys.

Nu ska jag fylla på lite mer kaffe och sen pyssla med min blogg, är inte nöjd med designen längre, haha =)
Ovanligt att jag ändrar =)

Kramar