Tjooo

2010-10-21 / 22:12:37
Ja här skriver jag inte mycket direkt, vet inte ens om det är lönt att skriva blogg? Hehe.. Nån kanske tycker det är kul! Jag vet inte ;) Jaa men i alla fall. Just nu går allt åt skogen, precis allt! Men.. Så är det väl ibland. Det kommer bli bättre. Så småningom...

Idag har jag rensat ur mitt förråd, så mycket skit! Förstår inte VARFÖR man sparar på allting? Det är bara några lådor och lite småskit kvar där inne. Resten står i hallen och ska slängas. Så det står lite i vägen just nu haha.. men men, bort ska det i alla fall! Jag vill ställa in sängen där! Skulle vara så mysigt att ha ett sovrum.. Har inte haft det på 4 år :( Men då har jag ingen annan stans att ställa lådor osv.. Och vad ska man ha i sovalkoven sen om inte sängen står där? Får se vad jag gör med det :) Sängen ska in där så småningom iaf.

Så håller jag på att sluta snusa, det går ganska bra. Men går och småäter hela tiden i stället och röker, inte bra! Det är ju så jävla gött att snusa men jag vill verkligen sluta samtidigt. Har inte snusat sen igår, känns som en evighet! Men det ska gå :)

Ska se om jag orkar göra om min blogg snart också, rätt tråkig är den just nu ;) Kanske fixar det sen. eller imorgon eller nåt.. Nu ska jag ladda ner nåt spel och göra mig en kopp the tror jag :)

Ha de så bra!

Puss Mulle.