Imorgon är det fredag!

2009-08-27 / 23:04:30
Och då blir det fest, hoppas verkligen på en rolig kväll =)



Puss!!

Nu så!!!

2009-08-26 / 21:08:35
Nu äntligen uppdaterar jag, det var braaaa längesen, sorry för det =) Kul att ni saknar mig i alla fall, hihi.
Nu precis har jag grejat med en blogg, och hon blev nöjd, så jag är också nöjd =) http://lagergrenrebecca.blogg.se kan ni kolla in så får ni se =) Nåt mysko med att man inte kan ladda upp profilbild men det löser sig säkert =) Bara att be om hjälp igen i så fall =)

Annars leker livet! Jag mår bra, trivs bra i min lägenhet, efter ett och ett halvt år! att det skulle ta sådan tid! trodde aldrig jag skulle trivas här, men där ser man =) så bra de kan bli! och nu har skolan börjat igen, känns bra. kul att träffa alla igen =)

och jag är så glad att sommarjobbet är över, haha.. fy fasiken vilken sommar, aldrig vart me om nå vårre, GUD vad jag har jobbat! usch.. nästan så man tröttnade det sista men de gick ju bra i alla fall. trivs ju där så.

occh nu tror jag att jag håller på att bli sjuk, känns verkligen så i kroppen, jag mår inte alls bra.. ögonen gör ont, har lite ont i halset, huvudet har ont, och är allmänt jätte trött bara.. usch =( inte roligt. men det går väl över snart förhoppningsvis! jobbigt att vara sjuk ju! mmm.. meen jag får väl ta att uppdatera lite imorgon igen om jag orkar, eller vad tror ni? =)

Puss o kraaaam!!

Vilken helg!

2009-08-02 / 22:40:44
Och nu mår man verkligen som man förtjänar haha!

I fredags tjatade brorsan med mig ut, vi satt hemma hos turtle och förfestade och hade sköj, kom en hel del folk =) Och sen drog vi in på arvingarna, jädrar va roligt det var =) Fast det blev inte så jättelångvarit, för jag skulle ju upp på lördagen igen.



Så igår, lördag då. Kom vi iväg te OSW i alla fall! =) Fan vad kul, och det känns som sagt, haha. Mår inte gött!! Ida kom och hämtade mig och Maria vid halv tolv tiden, så åkte vi te mamma och hämtade mina öl, och sen drog vi och hämtade Daniel och sen bar det av till backracet =) Mycket bilar o folk! Som vanligt. Sen drog vi ner till vänersborg igen för att hämta chaufför och Bubba som också skulle med. Så käkade vi på torget och sen drog vi hem te Ida, hjälpte henne att flytta upp lite grejer till hennes nya lya. Så satt vi där ett tag medans hon gjorde sig iordning och sen bar det iväg te Backamo! Och jäklar vad folk det var där minsann. Men vi kom dit rätt sent, tråkigt. Skulle gärna kommit dit lite tidigare, men det var lite krångel med pengar så vi fick ju åka tebaka te uddevalla för att möta upp någon. Yes, yes.. Men sen så! Äntligen kom vi fram och vilket röj de blev, dansade som aldrig förr =) Vi kom väl inte därifrån förän halv fem eller nåt, haha. Ett tecken på att det var roligt i alla fall =) Jaaa, och sen bar det av hemåt igen. Maria och Ida drog på fest hos turtle, men jag orkade inte så jag drog hem och la mig o sov, det var riktigt gött vill jag lova haha, Snurrade gött i bollen =)

Och nu så sitter man här då! Nyduschad o go, och ska strax bädda ner mig under täcket. Trött, trött, trött...
Jobb imorgon och hela veckan framåt, herregud. Jobbar mån,tis,ons,fre,lör,sön. Sen - tis,ons,tors,fre.. Och sen är det tillbaka te skolan! Oj, det fick mig att tänka på att jag måste fixa lite skolböcker =) Haha. De löser sig alltid! Yes =)

Nej nu blir det natten, hoppas jag somnar gott! För det behöver jag minsann, haha. Natti natti!!