Mums :)

2011-02-25 / 14:24:31
Sitter här med en stor kopp the och kom på att jag behöver uppdatera lite ;)

Snart ska jag antagligen få praktik på Ekeliden, äldreboendet som jag bor granne med! Skulle ju vart helt perfekt!
Har längtat så efter att få göra någonting på dagarna för jag blir verkligen galen av att gå hemma, HUR kul är det?! Fy fan man kan ju inte ha tråkigare...
Får reda på det i nästa vecka om det blir någonting där! :) Hoppas, hoppas!! :)

Igår tränade jag Bodypump, satan vad jobbigt det var! Snacka om att man är otränad, fan det svider ju i musklerna.. Hahaha.. Men blir snart bättre med det där! ;) Bara man tränar några gånger i veckan så är de la bra :)
Funderar dock på att ta promenader de dagar jag inte tränar så man håller igång sig lite mer :)
Kanske inte det roligaste att promenera men.. Funkar ju :)

Och nu är det helg, igen.. Tiden går fort! Men det blir allt en lugn helg, har varken råd eller ork att göra nånting.

Sugen på att köra ett Core-pass sen.. Men inte kul att dra iväg själv så jag ska kolla runt lite om nån är sugen!

Ha en ba helg alla!

Puss Mulle.



Frukost med Amelie.

2011-02-21 / 12:02:12
Idag kom Amelie hit på frukost efter hon lämnat Maxxen på dagis. Konstigt bara för så fort vi träffas så sitter vi och gäspar, haha. Börjar bli gamla och gråa. Hähä.

Kul att höra att det går bra för Maxxen på dagis, men det är klart att han klarar det galant den grabben! =)

Sååå, vad ska man göra idag? Ska ta och ringa Komvux i alla fall och se om jag kan få läsa några kurser hemma på kvälls/helgtid så man kan beta av lite så har jag bara sjukvårdskursen kvar sen, men då måste jag ju vara i skolan för att klara den kursen, då är det ju även praktik på 1 månad på NÄL.
Och ikväll så blir det förhoppningsvis lite träning, blir nog gymmet isf. Känns som man börjat tappa motivationen lite men det är la bara att ligga i några gånger i veckan så blir det bra! =)

En blogg som jag bara älskar, hon är så sjukt duktig på att rita/måla/teckna.
Kolla in: http://bokkei.blogg.se/

Kanske skriver några rader senare. Ha en bra dag!
Hoppas våren kommer snart..............

<3

Söndag

2011-02-20 / 20:09:33
Men det känns som vilken dag som helst.. Asså, det är SÅ träkigt att gå hemma på dagarna. Tristess! Man blir ju tröttare än tröttast.. Men i veckan som kommer ska jag göra upp ett schema hur jag ska söka jobb. T.ex söka 5 jobb på måndagar genom arbetsförmedlingens hemsida, tisdag - ringa runt. and so on. Ska även börja träffa en jobbcoach i trollhättan vilket jag tror kommer göra stor nytta. Denne kommer hjälpa mig med cv osv. Kan bli bra!

Dagens fundering:

Folk, människor, personer.. Whatever.. Jag är så trött på folk ibland, folk ska vara störst, bäst, vackrast, roligst osv.. Tänker inte på några speciella personer nu men bara överlag. Ibland lägger man märke till att folk är så jävla kaxiga över internet jämfört med hur dom är irl. Finns det något mer störande? Folk vågar så mycket när dom sitter bakom en skärm där ingen ser dom. Ah.. Jag blir trött på't ibland bara.

Aja.. Imorgon är det måndag i alla fall, känns skönt med en ny vecka!


Pyss heeeeej!

Söndag!

2011-02-06 / 14:01:00
Hej hej! Hoppas allt är bra med er! =)

Idag är det söndag, en seeeeg söndag.. Börjar bli sjuk tror jag.. Lite förkyld och har den där jobbiga skjukdomskänslan i kroppen, känns inget vidare =/ Hoppas det bara är falskt alarm och att det kanske bara är tröttheten som gör att jag känner mig så här. Kanske är för att jag börjat träna och att kroppen inte är van?
För sjuk har jag verkligen ingen lust att bli.

Har varit en lugn helt för övrigt. Har tänkt att städa och fixa hemma men ingenting har blivit av. Har börjat lite men det går lååångsamt.. Får se om jag orkar ta tag i det senare, får se hur jag känner mig då.

Har slutat bita på naglarna btw.. Ni som som biter påå naglarna vet hur svårt det kan vara att sluta.. Det har jag också alltid tyckt! Men sen jag tog bort mina lösnaglar som jag hade i några dagar så har jag inte rört mina naglar, bara målar och filar dom, de blir så fina så! =) Bara bra saker detta året, slutat röka, slutat bita på naglarnaoch börjat träna, känns himla bra det! =) Snusar ju men.. Bättre än att röka i alla fall. Ska väl sluta med det någon gång också, men det är mycket svårare än att sluta röka. Aja! =)

Nu ska jag ta mig en dusch och se om jag vaknar till liv så det kan bli någonting gjort idag i alla fall. Kan ju vara bra att fixa lite mat så jag får någonting i magen. Finns ju inget jobbigare än att gå runt och vara hungrig. Hehe..

Ha en bra dag alla! =)

Puss & kram!

Nyttigare livsstil! =)

2011-02-05 / 21:00:29


Sportlife.. Varför har jag inte börjat där tidigare? Det är ju så sjukt kul! Vad ROLIGT det är att träna! Älskar det verkligen trots att jag bara varit där 2 gånger än så länge. Jag och Amelie har siktat in oss på flera pass som vi ska köra nästa vecka så det känns riktigt bra! Kul när man väl har provat på allt så man vet vad man gillar bäst! =) Så hoppas man är lite mer "fit" nu till sommaren!

Träningsvärken är jag inte van vid, men vad gött det är! Konstigt nog, haha =) Är väl för att man känner att man gjort något bra! Denna helgen blir det vila i alla fall så vi inte kör järnet så vi tröttnar, haha! =) Alltid när man känner att något är kul så vill man ju göra det hela tiden, men nog inte så bra att träna järnet när kroppen inte är van. Så får bli lite mjukstart! =)

Att börja träna, det var ett bra val jag gjorde! Bra för mig! =)