Rökfri!

2009-09-29 / 16:34:07
Yes, jag är rökfri åter igen! Åh vad härligt!
Mår redan bra mycket bättre, känner mig piggare, fryser inte lika mycket, känner mig fräschare =)
Och det luktar inte rök i lägenheten! Rökade under fläkten eller i balkongdörren så det kändes allt.
Bara massa + !! =)

Söndag =)

2009-09-27 / 12:30:37
Och jag mår fin fint! Gud vad härligt det har vart att ta det lugnt en hel helg nu. Det får det nog bli nästa helg också. Tycker inte det är roligt att vara ute längre så nu får det vara bra =) Det finns ju inget goare än att bara ligga inne på helgen, under täcket, i soffan, och glo på tv och dricka the =) Fy vad härligt! Mysigt att pyssla om lite hemma också när det väl finns tid. Och så är jag ledig imorgon också! Gott med långhelg =) Fast idag och imorgon blir det att plugga och göra färdigt lite grejer som ska vara inne. Skönt när det är färdigt sen. Det är bara att köra igång så är man klar på 2 röda, det brukar ju faktiskt gå rätt fort när man väl börjat i alla fall.

Idag tycker jag det känns riktigt mysigt att hösten är här, fast det är jävigt kallt =/ Men det är så fint och se hur löven ändrar färg, och så är det så mysigt att ta på sig lite extra mycket kläder och en mysig halsduk =) Så nu ser jag fram emot Oktobermarknaden, ska bli så mys =)

Nu ska jag dricka lite mer kaffe och sen får jag väl köra igång med pluggandet!

Puss Camilla.

Höst.

2009-09-24 / 19:35:07
Ja då var hösten här.. Och hur känns det? Sådär måste jag säga.. Det är fint med löven som ändrar färg och det blir mys stämning.. Men vad tråkigt det är när det börjar bli mörkt ute så fort! Jag känner mig i alla fall rätt nere under vinterhalvåret. Jag tyckte bättre om våren och sommaren då det är ljust. Då är man både gladare och piggare!

Och nu har jag fått reda på vart jag ska ha min APU, på ett äldreboende.. Och hur nytt och spännande känns det då? Fy fasiken säger jag bara.. Det är ju det enda jag jobbat med sen jag var 17 år, så i 5 år blir det nu då.. Man kan ju redan allt känns det som, så det blir ju inte direkt några nya erfarenheter av jobbet i alla fall. Bara att arbeta i ett nytt arbetslag och i andra rutiner o så kanske.. Men inget större direkt i alla fall. Så jag ska i alla fall prata med min lärare och se om det går att byta plats. Det blir nog svårt.. Men fråga skadar inte i alla fall!

Och nu ska jag snart lägga mig i soffan och glo på Idol. Det är underhållningen man har på tv:n nu för tiden, hehe.
Även fast tv:n står på nästan hela tiden när jag är hemma så tittar jag ändå inte, den bara stär där och väsnas.. Fast det kan vara rätt gott ändå för då är det inte knäpptyst här hemma i alla fall. Känns inte lika ensamt! =)

Ha de gott i höstmörkret!!
/Camilla


Söndag

2009-09-21 / 00:34:54
Idag vaknade jag klockan 17.00 , tro det eller ej! Haha. Men jag gick ändå inte upp förän 20.00.. Har nog aldrig vart med om någon värre bakfylla , usch!! Jag ska verkligen ta det lugnt nu framöver! =) Haha.
Nu ska jag slänga mig under täcket , nyduschad o go! Pusss

Jag veeet =)

2009-09-18 / 16:18:03
Jag skriver nästan aldrig längre men jag känner att jag inte ha något direkt vettigt att skriva om.. vad ska jag skriva om? Haha. Idétorka så de skriker om det! Känner att jag inte orkar skriva ner tankar, ord, eller vad som händer varje dag.. Ne. Inte just för tillfället i alla fall.

Men ha det bra alla pussgurkor!

Usch!

2009-09-03 / 16:18:21
Jag är så FRUKTANSVÄRT förkyld. Kan varken äta eller dricka. Mår bara allmänt piss.. Näsan rinner, ögonen rinner, de river i halsen och det känns som man ska hosta upp lungorna. Kuuuuul! =(
Missar ju så jävla mycket i skolan för allt går så jekla fort.. Men va fasiken ska man göra.
Går upp på morgonen, duschar och tror att ja ska orka gå te skolan, men icke..
Så fort jag anstänger mig så känns det som att jag ska spy. Fy fan..
Har inte vart så här sjuk på bra länge! Och det blir ju så mycket värre eftersom man inte brukar bli sjuk så ofta.
Så har det vart i alla år, även när jag var liten. Nästan alla i klassen var sjuka eller förkylda rätt ofta, men inte jag.. Men sen när jag blev sjuk, så jävlar blev jag sjuk också. Satan säger jag bara. Inge vidare inte! =(

Så nu ska jag ta och krypa ner under täcket i soffan och glo på tv och bara va, skulle vilja äta men de går icke =(