Gula tapeter?!

2009-05-30 / 12:57:01
Jag har verkligen fått avsmak av gula tapeter! Har just nu gula tapeter i mitt vardagsrum, med oreanga löv på eller vad det nu ska föreställa. Jag är SÅ trött på dom att jag nästan vill spy! Gula tapeter... Det är ju lixom vad som vart standard under åren.. Eller ja, den där färgen teracotta eller vad den heter. Jag hatar såna färger nu!
Måste verkligen tapetsera om här när jag har pengar till det. Tror att jag ska kunna göra det efter vi kommer hem från Turkiet för då får jag ju tillbaka mina skattepengar  =) WOHO! Härligt. Nog om det!

Jag ska jobba ikväll =( Jag känner inte alls för det egentligen! Men det är ju pengar. Jag hade hellre suttit ute i solen hela eftermiddagen och myst. Ska även upp och jobba klockan 07.oo imorgon. Så jag kan inte göra nåt speciellt efter jag slutar ikväll heller. Segt! Alla ska ju till Trollhättan. Men det känns nästan skönt att inte dra dit. Men har ju vart där i alla år, så vad är nytt med det egentligen? Haha. Samma gamla visa som det alltid är på cruisingar. Fulla folk vart man är går, väsen osv..
Jag har ena tröttnat.

Puss.

En hel förmiddag på överby =)

2009-05-29 / 17:10:06
Idag har jag och Tobbe sprungit runt på siba i 3 timmar, hittade inte så jättemycket! Men en del behövliga saker iaf =)
Som bikininunderdel, linne, badtofflor med mera, inför resan så klart! <3
Hittade en jättefin skjorta till Tobbe som han köpte till slut, han blev sååå fin i den! =) Riktigt stilig, hehehe.
Sen käkade vi på McD vilket jag inte vill göra egentligen men.. Gött var det! Inte ätit där på år och dar känns det som, haha.
Så nu ska jag göra lite situps och sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällen då maria och malin kommer hit, så ska vi kika film =) Ska bli trevligt <3

Ha en bra dag i de goa vädret =) Btw, ska bli ännu varmare imorgon ;-)

Puss!


Världens sötaste linne som jag inhandlade ;-)
För sött helt enkelt, haha.

Minnen =)

2009-05-25 / 20:40:29


Min och Amelies låt när vi var typ 13-14 år, haha =)
Spelade in oss själva på band när vi sjöng till denna och spelade upp för folk sen och frågade om dom tyckte det var bra, hahaha. Fy vad pinsamt när man tänker på det idag :-P

Kaffe!

2009-05-25 / 19:47:30
Ååh ge mig riktigt kaffe!! Jag är så kaffesugen så jag tror jag dör. Jag har inget kaffe! Inget riktigt iaf, bara äckligt kokkaffe, får aldrig till det riktigt med det där..
Jag var ju och handlade förut.. Men visst fan glömde jag att köpa kaffe! Ååh så typiskt..
Nu orkar jag inte gå utanför dörren så jag köper det imorgon ist, så får jag väl koka mig lite kaffe.. Om det finns något kvar! Måste ha kaffe, jag är SÅ trött idag också. Somnade sent och gick upp tidigt, uuh.. Och så har det var så varmt! Jag ska inte klaga men =) Och så har jag massa plugg.. Men jag orkar ärligt talat inte, för så trött som jag är nu har jag inte vart sen jag vet inte när.. Vill bara slumra till hela tiden, så fort jag lägger mig i soffan åker ögonlocken ner.. Haha.
Jaja, nog om att jag är trött! Tror ni har fattat det nu, haha.

Ska ta och titta på "Momma´s Boys" på 3an nu klockan 20.oo. Inte för att det är något som intresserar mig men det verkar ju så jävla sjukt, haha! Galna morsor som bestämmer vem sin son ska vara tillsammans med, haha.. Herre min gud! :-P

Nu ska jag nog ta mig en go varm kvällsdusch =)

Kram på er!

Söndag = LA ink !

2009-05-24 / 18:54:58













Finns inga bättre konstnärer än tattuerare.
Nu får jag ju dra ut på plugget lite till......

Man får lov att vara flummig ibland =)

2009-05-24 / 17:32:57
Hur roligt skulle det vara annars? =) Haha.. Idag är det en sån där rastlös dag då jag inte vet vet vad jag ska göra. Jag vet att jag borde plugga, men jag drar veeeerkligen ut på tiden!

Söndag

2009-05-24 / 13:07:47
Nu är det söndag och jag är hemma igen. Har vart hos älsklingen hela helgen. Har vart mys =) Det var faktiskt längesen vi var där under flera dagar. Jag var ju kattvakt ett tag och då kunde man inte direkt åka ifrån så länge. Det var mys att ha katt men det är gott att vara utan också. Kan åka när bort när man vill och hur länge man vill. Yes yes..

Och vad skönt det var att komma hem! Komma hem till en städad lägenhet. För det finns ju inget värre än att komma hem då det är stökigt och fullt med disk o massa skit som ligger överallt. Bara att gå in o sätta sig o ta det lugnt =)
Fast idag ska jag iof tvätta, inge roligt men.. Måste ju göras helt enkelt. Ska börja tvätta om en stund, blir inte så mycket. Skönt.

Sen får jag fortsätta med mina psykologifrågor, titta igenom om allt är rätt osv.. Sen har jag lite annat jag måste göra också..
Skriver mer ikväll.

Puss

Resfeber!

2009-05-22 / 13:18:25
Usch vad jag är nervös för resan, redan! Haha. Tobbe också.. Vi är som två nervvrak, haha. Nervösa för precis allt som har med resan att göra :P Hoppas det släpper snart! Uuuh.. Men kul ska de bli =) Så mys! Längtar såååååååååå <3

Puss

Helg =)

2009-05-20 / 16:18:40
Ja nu är det helg för min del, imorgon är det röd dag och på fredag är vi lektionsfria =)
Så det blir långhelg! guud vad skönt. Fast man är ju inte ledig från alla skolarbeten men. Slipper ju tvinga iväg sig till skolan i alla fall. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra?! =/ Usch vad konstigt det känns.. Borde sätta igång med min fördjupningsuppgift och lite annat.

Har prov i data på måndag, fördjupningsuppgiften ska vara inne på tisdag och en stor gruppuppgift ska vara inne på onsdag. Och inte nog med det, vi har prov i psykologi på torsdagen där också. Och veckan efter har vi prov i arbetsmiljö, snacka om att har mycket att göra!! Gah!! =/
Så det är väl bara att sätta igång sparlågorna och plugga järnet! Måste verkligen.
Så jävla tråkigt att vi kört igång en kurs 4 veckor innan vi slutar, känns så.. Ja, hur känns det.. Onödigt, dumt, kasst!
En kurs på 4 veckor! Lär mig ingenting.. Nu trodde man att man kunde slappna av lite innan man slutar, men icke!
Men jag får tänka på Turkietresan, haha =)

Puss Camilla.

Tonight

2009-05-19 / 16:12:19


Med mina gummor Maria och Malin! Mys!

Duktig man känner sig ibland =)

2009-05-19 / 13:55:47
Idag åkte vi Inlines till Vargön och tillbaka, fan va skönt =) Men jobbigt, hehe. Stannade till hos Olsson och tog en kopp o tjöta lite och sen åkte vi till mamma och sa hej, sen bar det av hemmåt igen =)
Åkte även samma väg igår, fast bara te fyrkanten och tillbaka. Tycker iof inte att det är BARA, tycker det är långt, haha.

Så nu känner man sig pigg o frisk! =) Känns verkligen skitbra! Äntligen har man kommit igång igen!

Nu ska vi ta och laga lite mat o sen ska jag ta de luuuuugnt!

Puss!

Ett till prov avklarat!

2009-05-18 / 13:33:07
Vilken panik jag hade inför provet idag! Prov i cancer, det är inte det lättaste precis. Även om det är intressant så är det fanimej svårt =/ MEN vad skönt att det är avklarat. Direkt efter jag gjort provet försvann allt ur mitt huvud, helt borta. Tobbe frågade vad det var för frågor, men inte fan mindes jag det? Haha. Gött att man bara kan släppa allt, och hoppas att man får godkänt i alla fall. Men det TROR jag att jag får, för det gick faktiskt bättre än förväntat. Skönt!!

Sen ska jag och Tobbe ut och åka inlines, härligt, skönt väder! Måste komma i form nu när vi ska te Turkiet =)
Resfeber!! Redan.. ? haha..

Puss!

Hit kommer vi att åka! =)

2009-05-17 / 17:24:33

Så jävla tråkigt..

2009-05-17 / 17:14:26
Tråkigt att tvätta alltså! Skulle egentligen hem till Frida för att plugga idag, men fick lägga det åt sidan och ta tvätten ist, för det var verkligen behövligt att tvätta! Så nu har jag kört igång första maskinen iaf. Har tvättid till 22, känns som man kommer vara klar tills dess också.. Segt! Men gott när det är klart =) Finns ju inget goare än rena mysiga kläder & sängkläder =) Fräscht och gott!

Snart får jag väl sätta igång att plugga på egen hand, fy va tråkigt.. Men vi har prov imorgon så det är nog dags att börja läsa nu. Har enbart tittat igenom kapitlet lite.. Uscha mig! Har tappat motivationen lite, men så är det väl när det bara är 3 veckor kvar. Egentligen borde man väl sätta igång de sista krafterna och köra järnet nu in i det sista. Jag vet ju att jag åker på en förtjänad resa till Turkiet dagen efter vi slutar =D Snacka om härligt!

Nu ska jag ta och rensa i min klädkammare först, göra iordning i alla fall så man får plats med kläderna sen..

Lördag!

2009-05-16 / 22:33:53
Hej =) Idag var det tänk att vi skulle åka ut men tyvärr blev det inte så, inte lätt när inte en jäkel har pengar =)
Så det får bli en annan gång ist. Så nu sitter jag och Tobbe o glor på Eurovision song contest eller va fan de heter, haha. Jävla skitmusik men vad ska man göra! =) Dricker lite öl och äter popcorn också, gött =) Men vasiken vad trött jag vart hela dagen idag.. Kanske lika bra att det inte blev något i alla fall, då hade man väl mått som man förtjänat imorgon. Kanske inte hade vart så bra med tanke på att jag ska plugga imorgon, och då kan det vara bra att vara klar i skallen så man fattar vad man läser om! Haha. Enbart 3 veckor kvar i skolan, fan vad härligt! Och dagen efter vi slutar drar jag och älsklingen till TURKIET, ååååh vad lycklig jag är!! =) Så där stannar vi i en hel underbar vecka! Sen när man kommer hem är man ledig i ytterligare två veckor innan man börjar sommarjobba, det kan inte bli bättre! Ser väl kanske inte fram emot att sommarjobba, men vad ska man annars göra under hela sommaren? Pengar måste man ju ha =)

Även om allt är skitbra just nu är jag ändå så jävla irriterad!! ÅH, usch FY! Vill inte ens gå in på skiten.. Folk..
Ibland undrar man.. Alla kanske inte är så vuxna som dom tror =)

NU ska jag ha en fortsatt trevlig kväll i alla fall!

Puss!

Solsken =)

2009-05-13 / 13:32:20
Underbart! Snart ska jag träffa amelie. Hon ska med mig te stan så ska jag äntligen skriva på eget kontrakt på lägenheten! =) Sen vet jag inte vad som sker men nåt hittar man väl alltid på. Ska ta och äta lite innan jag går, inte ätit än =/ ändå vart uppe i flera timmar. Men men =)

Kanske uppdaterar senare!

Puss.

Skönt!

2009-05-11 / 15:54:39
Helt otroligt skönt att komma hem efter en LÅNG dag i skolan, men är ju bortskämd efter alla korta dagar vi haft det sista, och såa ska man sitta mellan 8:3o till 15:3o idag. Phu! Kändes som en evighet. Men sen har vi rätt goa dagar framöver! =) Blir inte alls lika långa dagar. Jäjä..

Förra veckan träffade jag Amelie måndag och tisdag, va hur längesen som helst sist. Så det var trevligt att ta igen lite förlorad tid, hehe. Vi lagade mat, åt marängsviss och hade det allmänt trevligt bara.

Och idag kommer Maria och Malin hit på kaffe/the =) Ska också bli trevligt. Känns också längesen nu! Dom kommer om en timme så jag får snart städa upp lite här så det ser trevligt ur när dom kommer =) Trevligare än vad det är nu i alla fall, haha!

Och resa då? hur blir det med det tro? Funderar på att dra iväg till turkiet innan jag börjar sommarjobba, jag är ju ledig 3 veckor innan jag börjar.. Skulle passa jävligt bra, men jag får se hur det blir med pengar. Hoppas det går runt!! =D

ja det var väl trevligt att jag uppdaterade här lite då.. Just de! Fick VG på både dataprovet och på provet om nervsystemet vi hade senast =) Nöjd =) Känns riktigt bra.

Ha de gott alla =)

Puss.

Fredag

2009-05-08 / 21:55:21
Idag behöver ni inte undra längre, för nu är det bättre igen! Man kan åka på bakslag, men man brukar ju alltid lösa det mesta, och det är väl tur det! Tack för alla som bryr sig i alla fall =)

Idag består min kväll av grönsaker, dip och tv. Snart ska jag titta på Prison Break, Ååååååh vad bra det är! Riktigt spännande =) Har snart sett hela säsong 3 också.
Annars blir min helg bara lugn, har ingen direkt ork till att göra någonting, känner mig inte speciellt social heller =(
Vissa dagar är väl sådana bara..

Ha det gott alla så kanske jag lyckas skriva nåt roligare snart. Haha.
Jo! Kanske ska boka resa =) Måste bara åka utomlands. Det blir det nog ganska snart efter denna terminen är slut!
Skulle vara såååå himla gott att komma bort från allt lite och bara koppla av helt i värmen.
Blir säkert en sista minuten så man bara drar iväg, sånt e skoj! Leva livet =)

Puss!

Ingen riktigt bra dag idag!

2009-05-07 / 09:26:54
Igår hörde jag vissa saker som jag verkligen inte ville höra, usch vad det gjorde ont i mitt lilla hjärta. Så fruktansvärt plågsamt. Och jag har fortfarande inte hämtat mig efter det. Kunde ju alltid tro att jag skulle få höra det på DET viset! Och att det inte var meningen att jag skulle höra det heller, ojoj.. Jag fattar bara inte. Jag blev så jävla nollställd så jag visste verken vad som var ut eller in. Jag mådde så illa! Och ni vet när man har en stor jävla klump i magen, den känslan? Det är inte härligt må jag säga! Den sitter fortfarnade kvar, jag känner att jag bara vill spy. Jag mår verkligen så jävla dåligt.
Usch, det är bara fruktansvärt.. Fruktansvärt......................

=)

2009-05-05 / 12:04:28
Nu var det ett tag sen jag skrev här! Men jag har faktiskt inte lust eller tid att skriva varenda dag heller. Den som väntar på nåt gott =) Haha.

Idag börjar jag skolan halv ett. Så jag har tvättat hela morgonen sen klockan sju, fast jag znoosade faktiskt till klockan åtta. Haha. Var RÄTT trött när jag vaknade av alarmet. Men sen dess har det flutit på i alla fall. Nu ska jag strax ta att dra mig. Har bara två lektioner idag så det är skönt. Blir bara tre timmar Medicinsk Grundkurs, det är himla kul faktiskt. Även om det är lite krångligt. Fast intressant =)

Hade två prov igår också, i data och medicinsk grundkurs, och det gick MYCKET bättre än förväntat =) Gud så skönt! Vilket lättnad! En stor sten lossnade från hjärtat =) hehe.

Kanske tar och skriver lite mer senare för nu måste jag verkligen gå, ha det gott alla! (i det gråa vädret....suck)

Puss Camilla.